Az Xperia XZ1, minden oldalról

Jelenleg az Xperia XZ Premium képviseli az abszolút elitet a Sony okostelefonos kínálatában, persze nem mindenkinek illik a tenyerébe a batár nagy és elképesztően éles, 4K kijelzős masina, ami tükörként is kitűnően funkcionál. Jó hír nekik, hogy a Sony a pletykák szerint egy kompakt és egy normál méretű okostelefont is tartogat az ünnepi időszakra.


[+]

Konkrétan az XZ1 Compactról és az 5,2 hüvelykes XZ1-ről van szó, amelyek várhatóan augusztus 31-én, Berlinben mutatkoznak be, és az utóbbiról a Török Sony Xperia Ailesi az eddigi leghitelesebb képeket közölte. A matrica megerősíti a Snapdragon 835-ös SoC-t és a 64 GB-os UFS tárolót. Emellett visszatér a 19 MP-es Motion Eye kamera rövid, 960 fps-es lassított felvétellel, illetve a 13 megapixeles szelfi fényképező.


[+]

A kijelző oldaláról a HDR, a Triluminos és az X-Reality, a hangvilág szempontjából a Hi-Res Audio és az S-Force, a kikapcsolódás oldaláról pedig a PS4 Remote Play és a 3D Creator kulcsszavak növelhetik az izgalmakat. Úgy tűnik, egyelőre marad a vastag kávás dizájn, akárcsak az ujjlenyomat-olvasó a jobb szélen, a bekapcsolóba építve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés