Redmi 7A bukkant fel a TENAA-nál

Akinek a sima hetesnél is olcsóbb Redmi lenne szimpatikus, az rövidesen találkozhat ilyesmivel.

A Xiaomiról leválasztva, különálló márkaként érhető el a Redmi egy ideje, az egyik első termékként bemutatott hetes pedig olyannyira meggyőző ajánlat lett, hogy a legerősebb plecsninket tudta bezsebelni. 46 ezer forint nem hangzik sok pénznek egy mobilért, de természetesen van, aki ennél olcsóbban keres magának új telefont, nekik szánhatja a cég a Redmi 7A-t.


[+]

Megjelenés tekintetében nagyon hasonlít a testvérére, viszont a mattfekete, műanyag hátlapon csak egy kamerát látunk, ujjlenyomat-olvasót pedig egyáltalán nem. A Redmi 7 alapváltozata 2/32 GB-os, memóriában nem valószínű, hogy ennél lejjebb mennének, tárhelyből viszont elképzelhető lehet, hogy csak 16 GB jut annak, aki az egyik legolcsóbb, friss okostelefont szeretné majd beszerezni magának. Az árakról és a megjelenésről még nincs információnk.

Azóta történt

  • Leleplezték a Redmi 7A-t

    A friss márka egyszerű megoldást választott arra, hogy bemutassa legolcsóbb termékét: a kínai Weibón leplezték le a termékoldal részleteit.

Előzmények

  • Redmi 7 - a hetedik te magad légy

    A Xiaomiról leválasztott brand első szériájának igazi belépő szintű készüléke. Legalábbis az árat tekintve. A képességeit figyelembe véve azért bőven nem egy vészmegoldásról beszélünk.

  • Redmi 7 újrakeverve

    A Redmi Y3 csak nevében és a szelfikamera felbontásában újdonság. Minden mást már ismerünk Redmi 7 címszó alatt.

Hirdetés