Hirdetés
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- IFA 2026: Itt van, de még vitrinben maradt a Xiaomi 18 Fold
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sima MIUI nem frissül?
De de az is teljesen jól frissül legjobb tudomásom szerint, csak úgy vagyok vele a stock android meg még inkább
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jelenleg teljesen más gyártóm van az pedig abszolút nem..

-
szabi__memo
nagyúr
Az nem lenne rossz, a weboldalt ahogy nézem a Nokiát reklámozzák vele nagyon, és a listában sem látok Xiaomit, de hátha. Vagány lenne ha azzal jönne ki.
A hardver se kutya, de nekem most a stock android a lényeg. Elegem van a zéró frissítésekből.
Sima MIUI nem frissül?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Gondolom ha lesz a2 az Android One lesz. A 6x amiről hírek vannak az tuti MIUI
Az nem lenne rossz, a weboldalt ahogy nézem a Nokiát reklámozzák vele nagyon, és a listában sem látok Xiaomit, de hátha. Vagány lenne ha azzal jönne ki.
A hardver se kutya, de nekem most a stock android a lényeg. Elegem van a zéró frissítésekből.
-
szabi__memo
nagyúr
Zsír
Havernak a házban A1 van , elég dulva.
Különösen a stock droid kéne A2-be is. Update update..
Ezer év mire ezt kiadják...Gondolom ha lesz a2 az Android One lesz. A 6x amiről hírek vannak az tuti MIUI
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szerintem nincs ok többért adni mint az a1-et. Ha a előzetesen tippelt specifikáció lesz
Zsír
Havernak a házban A1 van , elég dulva.
Különösen a stock droid kéne A2-be is. Update update..
Ezer év mire ezt kiadják... -
szabi__memo
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
A2 nagyon kéne de mire rendelhetővé válik eustock-nál addigra megőszülök. Nekem most kell!
-
szabi__memo
nagyúr
A2-re egy hasraütéses ár valaki?
Ha stock Android akkor várható, hogy hetente/havonta fossák kifelé a frissíteket?Respect.
Szerintem nincs ok többért adni mint az a1-et. Ha a előzetesen tippelt specifikáció lesz
-
HartgeH3-2.8
addikt
A2-re egy hasraütéses ár valaki?
Ha stock Android akkor várható, hogy hetente/havonta fossák kifelé a frissíteket?Respect.
-
szabi__memo
nagyúr
Tartok tőle hogy nem lesz nagy különbség hardveresen. Kicsit változtatnak fél év után hogy ne kelljen szoftveresen sokat dolgozni.
Na meg persze az hogy 25.-én jön a 6x nem jelenti automatikusan hogy jön az A2, vagy hogy ugyanakkor jön. -
szabi__memo
nagyúr
Igen, ápr 25
Jól elbeszélgetek magammal
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
vacs
veterán
Várom nagyon a Mi A2-t, csak (mobilfizetés miatt) az nfc-t ki ne hagyják belőle ...
-
szabi__memo
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
-
atike
nagyúr
Na ez jó! És szerencsére notchtalan.
-
Ricardo
titán
-
Luck Dragon
támogató
Ja, van már hands-on videó is.
Köszönöm, hát a dizájn nem olyanra sikerült mint amire számítottam.
-
hajbel
addikt
Ahh, tuti?

Ja, van már hands-on videó is.
-
L4mie
veterán
...lenti képre azt hittem agyoncsaptak egy legyet a kijelzővel és körülötte berepedt 
-
szabi__memo
nagyúr
Az oldalra eltolt iPhone X kamera még mindig nagyon hülyén néz ki, de itt már legalább az alsó-felső kávák nagyon rendben vannak. Viszont (ha tényleg így lesz) a 2900-as aksi nagyon gáz...
Illetve gondolom NFC továbbra sem lesz...NFC-re én is kíváncsi vagyok. De szerintem 99% hogy most sem lesz.
A lenti képet én sem tudtam hova tenni, így kellett volna betenni

-
tothmaxy182
őstag
Az oldalra eltolt iPhone X kamera még mindig nagyon hülyén néz ki, de itt már legalább az alsó-felső kávák nagyon rendben vannak. Viszont (ha tényleg így lesz) a 2900-as aksi nagyon gáz...
Illetve gondolom NFC továbbra sem lesz... -
szabi__memo
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
Gyorsan dobálják ki a telókat. Ma egy, hétfőn megint egy.. komoly..
Amúgy az A1-ben is picit nagyobb az akksi, ha erősebb lesz benne a proci akkor azért ez nem jelent túl jót. Egy az egyben kellene a note 5 pro Android One-al!
Gyorstól messze van
, mármint a gyors kiadásoktól 
-----
636 esélyes, az lesz az idei év slágere szerintem
-
törölt tag
A1 után biztosra vehető hogy kisebb lesz a káva. Bőven van miből faragni. Attól eltekintve hogy nem vagyok káva hajszoló, de a Note 4 is kompaktabbnak tűnik ezen a téren mellette.
Cikkhez, végre az a három készülék érkezik amit a legjobban várok.

A Note 4 mérete oké lenne, kis kávákkal, de a Note 5 meg A1 már kicsit nagy nekem.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
A2 stock/pure androiddal, 636al 4000mah aksival igencsak izgi lenne.
-
szabi__memo
nagyúr
Gyorsan dobálják ki a telókat. Ma egy, hétfőn megint egy.. komoly..
Amúgy az A1-ben is picit nagyobb az akksi, ha erősebb lesz benne a proci akkor azért ez nem jelent túl jót. Egy az egyben kellene a note 5 pro Android One-al!
-
mizoli
addikt
Egy A2 Android Oreo-val igencsak érdekelne. A képen tetszetős.
Biztosan nagy sikere lenne, csak tudjanak eleget gyártani. -
Luck Dragon
támogató
A1 után biztosra vehető hogy kisebb lesz a káva. Bőven van miből faragni. Attól eltekintve hogy nem vagyok káva hajszoló, de a Note 4 is kompaktabbnak tűnik ezen a téren mellette.
Cikkhez, végre az a három készülék érkezik amit a legjobban várok.

-
Ricardo
titán
-
törölt tag
Az A2 talán érdekes lehet, ha nem túl nagy kávákkal érkezik, bár esélyesen úgy is kicsit túl nagy lenne...
-
natë
nagyúr
Az A2 meglehetősen izgatja a fantáziám, főleg ha Sony szenzort raknak bele esetlegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- E-roller topik
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- Linux kezdőknek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- sh4d0w: Szörnyűség
- IFA 2026: Itt van, de még vitrinben maradt a Xiaomi 18 Fold
- BIOS frissítés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Google Pixel topik
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- RTX 4060 Gamer PC Ryzen 5 5500 / 16 GB RAM / 1 TB NVMe / 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- ÚJ-BONTATLAN Lenovo Legion 9 - Intel Core U9 275HX 192GB 2TB RTX 5090 24GB OLED 240Hz 3 év garancia!
- MADE IN JAPAN FUJITSU LIFEBOOK U7511 15" 11. gen. ÚJ ÁRA 500.000.- felett volt!!!
- 308 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Illetve gondolom NFC továbbra sem lesz...