Középkategóriás LG-k is várhatók 5G-vel

Levédett típusnevekből lehet tudni, hogy a Q-széria is hamarosan kap 5G-képes modelleket.

Szinte biztos, hogy az 5G-képesség nem sokáig lesz nagy felárat generáló extra az oksotelefonoknál, Kínában egy ideje már a Huawei, a Vivo, a Xiaomi, és számos egyéb gyártó verseng a vevőkért bőven 100 ezer forint alatti áraktegóriában is, ezt pedig hamarosan követhetik a dél-koreaiak is, az LG várhatóan a középkategóriás árazású Q-szériát is bővíti efféle a mobillal, a Q2 2020 5G és a Q92 5G legalábbis mindenképpen erre utal, amik már levédett típusnévként szerepelnek.

A kereskedelmi nevek mellett szerepelnek belsős kódnevek is, ám ezek legfeljebb annyit árulnak el, hogy 128 GB-os belső tárhellyel várhatjuk a mobilokat, egyéb infót sajnos nem közölnek. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan fog alakulni az 5G-s középkategóriások hazai terjedése, bár a hálózat jelenlegi kiterjedése alapján még aligha sürgős a dolog, sőt, az sem elképzelhetetlen, hogy hozzánk a korábban bemutatott Velvetből is a sima 4G-s változat fog elsőként piacra kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Nubia Red Magic 5G - nem játékszer

    A Nubia Red Magic 5G legtöbb kritikus ponton fejlődött a korábbi generációhoz képes, a teljesítmény még mindig kifogástalan, de szoftveres oldalon viszont van még mit igazítani.

  • LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv

    Elsősorban zeneileg kiemelkedő az LG csúcsmodellje, de a többi összetevő kapcsán sincs panasz, ráadásul ehhez is jár(hat) másodlagos kijelző.

  • LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára

    Az LG első Dual Screen képes készüléke nem sokat ad hozzá a G8X felhasználói élményéhez, viszont van benne 5G.

Hirdetés