Május 15-től kapható az LG Velvet

Ismét a gyártó publikált a csúcsategóriás újdonságról, ami nagy hangsúlyt fektet az audio-oldalra és többféle érdekes kiegészítővel együtt érkezik.

Egyre több gyártó próbálkozik egy-egy termék többszöri bemutatásával, van, ahol ennek régiós okai vannak, és van olyan eset, amikor a gyártó inkább a többlépcsős hírverés miatt választja ezt a lehetőséget, az LG esetén valószínűleg erre gondolhatunk, hiszen a G-szériát kiváltó új Velvet-sorozattal minden bizonnyal nagy tervei vannak a cégnek. Először bemutatták a széria nevét, nem sokkal később elkezdtek szivárogni a további képek-hírek, majd bejelentettek egy május 7-ei online bemutatót, de addig is feltöltöttek egy félig kész termékoldalt néhány képpel a koreai oldalukra.

Hirdetés

[+]

A mobilról kiderült, hogy 6,8 hüvelykes, 20,5:9-es FullView kijelzővel egy 74,1 mm széles és 6,8 milliméteres vastag készülékházba kerül bele, középső apró notchot kap, szélein pedig 3D-s lekerekítések lesznek láthatók. Megemlítették, hogy a hátlapi kamerán 48 megapixeles főkamera lesz, 4-1-es pixel-binning technológiával, lesz továbbá egy 8 megapixeles ultraszéles, illetve egy 5 megapixeles mélységszenzor. Videós téren az ASMR a nagy dobás, amely mód bekapcsolásakor a hangszóró különösen érzékeny lesz és minden apró neszt rögzít a két darab mikrofonjával.


[+]

Nem csak mikrofonból, hangszóróból is párosat kap a Velvet, sztereó megoldás kerül rá, hardveresen pedig egy Snapdragon 765G fogja ellátni energiával és 5G-kompatibilitással. Az akkumulátor 4300 mAh kapacitású, opcionális tartozékok közt elérhető lesz a szokásos dupla kijelzős kiegészítő és Stylus Pen is. A koreai premier május 15-én várható, a gyártó pedig helyi szinten előzetes tesztelőket (VELVETists) toboroz a premierig, 300 jelentkezőt fognak kiválasztani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Így még nem láttuk az LG Velvetet

    Élőképen a mutatós masina pont olyan, mint rendekeren, az 5G telefon belsejébe azonban a gyártó eddig nem engedett betekintést.

  • Működés közben látható az LG Velvet

    Tényleg semmilyen titok nem marad a május 15-ei premierig, most már a teljes specifikáció és számos kép is érkezik

  • Indul az LG Velvet, megvan az ára is

    Holnap indul az előrendelés Dél-Koreában, ehhez kapcsolódóan pedig természetesen a nyitóárat és a színválasztékot is megtudtuk.

  • Jöhet a 4G-s LG Velvet

    8-as szériás, de nem a legfrissebb Snapdragon rendszerchip mellett 20%-kal kedvezőbb árra számíthatunk az 5G-s változathoz képest úgy, hogy minden más változatlan marad.

Előzmények

Hirdetés