Komoly hűtést kaphat a Black Shark 4

A Xiaomi gamer mobilja Snapdragon 888 rendszerchipjét igyekszik hűvösen tartani, és persze bőségesen kerül bele memória, tárhely és akkumulátor is.

Magasra tette az idei gamer lécet az ipar, az Asus ROG Phone 5-je kiemelkedően jóra sikerült, de a Nubia Red Magic 6-nak sincs szégyellnivalója. Kíváncsian várjuk a Xiaomi reakcióját, ami a Black Shark 4 nevű eszközükben nyilvánulhat meg, előreláthatólag március 23-án.

Hirdetés

[+]

A Black Shark 4 két hivatalos posztere elárulja, hogy a készülék Snapdragon 888 rendszerchippel kerül piacra, és ahhoz egy igen komolyra fejlesztett hűtést tesznek majd, ami a sztenderdhez képest akár 18 fokkal csökkentheti a processzor hőmérsékletét: véleményünk szerint ez a Snapdragon 888 esetén különösen fontos, hiszen a márkatárs Mi 11 kapcsán már megtapasztaltuk, hogy a melegedés ennél a chipnél is egy valós probléma, és igencsak hátrányosan befolyásolja a teljesítményt.


[+]

A Black Shark 4 várhatóan 6,67 hüvelykes kijelzőt kap 120 Hz-es frissítési frekvenciával, akkumulátora 4500 mAh kapacitású lehet, a töltési teljesítmény pedig 120W lehet, ami 15 perces 0-100%-os töltési idővel kecsegteti a felhasználót. A Pro modellről korábban kiderült, hogy három kamerát hordhat a hátlapján, és 8 helyett akár 12 GB RAM is kerülhet bele.

Borítókép: Black Shark 3

Előzmények

Hirdetés