Hirdetés

Cápatámadás várható július utolsó napján

A Black Shark 3S zárja a gamer telefonok havát, természetesen Snapdragon 865+-szal.

Hirdetés

A nyár legforróbb havában valósággal elárasztották a piacot a játékra specializálódott gamer telefonok, és a ROG Phone 3 szerintünk feladta a leckét, míg a Lenovo Legionnak csak a bejelentéséről adtunk hírt, a Red Magic 5S-nek pedig az érkezéséről, amely július 28-án esedékes. Nehogy a Xiaomi almárkája lekésse a bulit, július 31-én bemutatkozik a Black Shark 3S, a nagy gamer mobil torlódásnak pedig egyetlen oka van: nemrég vált elérhetővé a gyártók számára a Snapdragon 865+, és gyorsan a Xiaomi is lecsapott egy adagra belőle.

[+]

A márka egyelőre szűkszavú a specifikáció többi részletét illetően, mindenesetre elkotyogta, hogy a Black Shark 3 90 Hz-es paneljéről 120 Hz-es Samsung megjelenítőre vált a július 31-én bemutatkozó folytatás, ami persze elmarad a konkurencia 144 Hz-étől. Na, nem mintha sok játék támogatná ezt a képfrissítést, viszont 120 és 90 Hz-ből a Xiaomi összeszedett egy adagot.

Hirdetés

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Black Shark 3S

    A Xiaomi sem akar lemaradni a vadonatúj konkurensektől gamer-mobilon, így aztán az ismert szériájuknak adtak egy apró ráncfelvarrást.

Előzmények

Hirdetés