Hirdetés

Költözik a kapszula a Honor Magic előlapján

A hátlapi kameradizájnt még titok övezi.

Küszöbön a Snapdragon 8 Gen 3 és a vele szerelt, első androidos csúcsmobilok startja, bár ezek a nemzetközi piacokat jó eséllyel csak 2024-ben árasztják el. Jövő év elején lesz esedékes a Honor Magic6 Pro érkezése is, amely egy most lebukott fotó alapján apró, ám de szimpatikus dizájnkorrekcióra készül az előlapon: balról a szimmetrikusabb középső területre mozgatja a kamerakapszulát.


(forrás: The Tech Outlook) [+]

A Magic5 Pro azon kevés androidos mobilok egyike volt, amely megtartotta a szélesebb szenzorszigetet és a remek 3D arcazonosítást némi képernyő területet beáldozva, de még mindig kisebbet, mint az iPhone-ok.


(forrás: The Tech Outlook) [+]

Az itt látható Magic6 Pro prototípus olyan tokban bukott le, amely hatékonyan takarja a formát és a hátlapi kivitelt a járókelők és az ismerősök szeme elöl, miközben a mindennapos tesztelés folyik.


(forrás: @Rodent950)

Így egyelőre nem látszik hátul minden terepelem, így az sem, hogy a leragasztott fül mögött korong vagy téglalap alakú-e a kamerasziget, viszont érkezett már renderkép, amely tisztázza a dolgot.


[+]

A tippek szerint a Magic6 család a kínai tavaszi fesztivál környékén, azaz február elején startolhat, míg a nemzetközi premier mindjárt utána, a hó végi MWC-n lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés