Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
LosBlancosRM #42 üzenetére
Trollkodj még. Te nem tudod mi az, hogy objektív vagy szubjektív. Így egyedül neked lehetne rá szükséged.
-
rigoberto
őstag
El kéne tüntetni már nem pakolgatni.
-
edward2
addikt
válasz
LosBlancosRM #38 üzenetére
oké. Értelmező kéziszótárt tudom ajánlani.
-
edward2
addikt
válasz
LosBlancosRM #36 üzenetére
Képernyő szélén nincs olyan tartalom ami fontos: egy objektív tényre, hogy torzul a kijelzett tartalom válaszoltál egy szubjektív véleménnyel, hogy szerinted ott nincs fontos tartalom.
Szerk: többi válasszal nincs kedvem vesződni.
-
LosBlancosRM
őstag
Képernyő szélén nincs olyan tartalom, ami fontos, sőt, beállíthatod a széleket érzékenységét is, az csak egy plusz rész.
Képernyő minden részén becsillan a fény, kár csak a szélekre szűkíteni.
Tok nélkül minden telefon megsérül, teljesen mindegy, hogy egy repedés van rajta, vagy kettő.
Semmivel se nehezebb.
Otthon szoktál kijelzőt cserél, vagy miért fontos ez?
Mert drágább a technológia, de ne félj, nem lenne olcsóbb síkban se.Ezek nem objektív tények, csak a te véleményed. Azért mert rossz tapasztalataid voltak a hajlítottakkal, még nem lesz rossz mindenkinek. Nekem például nem tört egy hajlított kijelzős telefonom se, sajnálom, hogy neked könnyebben tört, mint a sík telefonjaid.
-
edward2
addikt
válasz
LosBlancosRM #34 üzenetére
objektív tény ellene:
-torzul a képernyőn lévő tartalom
-a kerekítés miatt ha a lapos részen nem is a jobb vagy baloldalt a fény gyakran becsillan (ez például több marketinges anyagon is szépen jelen szokott lenni)
-könnyebben sérül a kijelző
-nehezebb rá fóliát vagy üveget tenni
-nehezebb a kijelzőt cserélni
-drágább a kijelzőszubjektív mellette:
-könnyebb kezelni a telefont gesztusokkal
-szebb -
-
blueMerle
veterán
Így van. Nekem most épp lekerekített szélű telefonom van, egy MI 13 Lite. De ez mondjuk pont annyira volt szempont a választáskor, hogy fogalmam se volt róla egészen addig, amíg ki nem bontottam, mert csak a száraz technikai adatokat nyálaztam át. Őszintén szólva előnye hogy talán kényelmesebb a gesztusokat használni, de nekem nem túl biztonságos kézbe fogni. De ez (meg)szokás kérdése.
Ahol kifejezetten túlzás volt a kerekítés az az S6 EDGE Samsungom volt, az már valóban átbillen egy kicsit az értelmetlen kategóriába.
-
-
válasz
LosBlancosRM #22 üzenetére
Egyéni preferenciát akarsz általánosan erőltetni màsra. Nem értem miért.
Nincs olyan , hogy user error, valakinek nem tetszik és kész.
-
szaszko33
csendes tag
Ez a lekerekített- lapos téma olyan mint a stihl- husqvarna
kinek mi, senkinek nem lehet igaza
nekem nagyon bejön a lekerekített hátlap és kijelző
Teljesen más kézben tartani, és használni (még tokban is) egy 23 ultrát-oneplus 11- magic 5 prot, mint egy 12-13-14 pro maxot. Sima pro elmegy, de a pro max
11pro max még ők volt. A flippes tokokról, fóliákról rég leszoktam, sima toknál arra figyelek, hogy alul- felül ahol nincs kerekítés kicsit a kijelző fölé lógjon a tok, ha asztalra rakom ne a kijelző érjen a felülethez. Oneplus 9pro telót is szinte karcmentes kijelzővel tudtam eladni kb 1 év használat után, pedig rakom zsebbe, táskába, csak nem kulcs és aprópénz mellé. Személy szerint nem azért veszek egy méregdrága szépséget, hogy bunkó nagy tokkal és fóliákkal eltakarjam, és majd az élvezkedjen a hibátlan esztétikai állapotán aki majd olcsón megveszi tőlem
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LosBlancosRM #19 üzenetére
A Mate20Pro-nál majd a P40 Pro-nál annyira megszoktam a lekerített kijelzőt, olyan jó volt gesztusokkal vezérelni, mint az állat.
Majdnem emiatt kukáztam az iPhone 12-t… De aztán győzött a józanész, és végül megszoktam a lapos kijelzőt. -
Juhaszatti
addikt
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
Bizony, én is nagyon szerettem évekig. Amellett hogy baromi jól néz ki, a gesztusvezérlés is kényelmesebb rajta.
Imádom az S23-at is amit most használok, de ez azért hiányzik. -
LosBlancosRM
őstag
User error. Nekem sikerült használni, szeretem is.
Gyári Samsung, illetve alis uv-s fólia is jó volt rajta. Teljesen jól védték a tokok, ahol nem érte ott volt az üvegfólia. Kinézet szubjektív, bár nem tudom, hogy lehet egy ilyen dolog ocsmány. Esztétikailag a legszebb, legjobb megoldás. Egyedül a sérülékenység a hátránya. -
gulyasa
őstag
válasz
LosBlancosRM #19 üzenetére
Nem várok tőle semmit, mert egyszerűen haszontalan = semmire sem használható. Ellenben a megjelenített kép széle torzul - már ha meg lehet ott jeleníteni valamit.
Kijelzővédő üvegfóliát nem tudsz ráhajtogatni, a hagyományos fóliák meg hamar felpöndörödnek. A rágyártott tokok (itt most nem a flip tokora gondolok) nem képesek teljesen megvédeni a szélét, hiszen ha akkora magasan védenék, mint a sík kijelzős telefonokhoz gyártott tokok, akkor elfedné a lehajló részt - akkor meg minek...
Kinézetre ocsmány.
És lehetne még sorolni... -
-
gulyasa
őstag
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
... vagy inkább a leghaszontalanabb...
-
Várakozásod nem teljesen reményvesztett
, a megjelenítő alá bújtatott kamera koncepciója már egy ideje [napirenden van] . Question of time, de ez is el fog terjedni. Az előbb említett OPPO mellett az Alma is szeretné eldugni a szigetet [link] .
-
Az Apple megoldása is tetszik, és a Honornál is rendben van ez a dizájn.
-
-
gulyasa
őstag
Úgy látszik, ettől az oldalsó széleken lehajló kijelző dizájntól már sosem szabadulnak... A kezeit kellett volna letörni, aki legelőször ezt megálmodta és lerajzolta...
-
blueMerle
veterán
válasz
SkyLine3000 #6 üzenetére
Mindegyik telefonon el lehet szoftveresen tüntetni, AMOLED kijelzőn pedig valóban láthatatlan. Szóval megoldás van rá annak, akit zavar. Akkor hol itt a probléma?
-
enginev3.0
félisten
Az a prototípus olyan mintha megélt volna egy nyársalós estét
-
SkyLine3000
addikt
Egy noccs, egy lyuk, csepp, akármi, vagy egy kapszula egy kijelzőn nem lehet szimpatikus, akárhova is teszik. Az hányinger!
-
Én arra várok, h a kis kerek eltünjön, erre mit kapok? Nagy hosszút.
-
kakuk.tamas
addikt
Eskü, tetszik.
Ha a szelfikamera mellé kerül infrás faceszkenner, sokkal jobban elfogadom a lyukat a kijelzőbe, mintha csak egy kis lyukat dobnak oda a kamerának.Jöhet, várós teló!
-
Segal
veterán
Ezen a leszallopalyan megis mi a szimpatikus?
-
spect80
senior tag
És lesz 2024 május-június mire ide is elér. De már az 5 pro is annyira jó lett, hogy 3 év után ez az első teló, aminél nem érzek késztetést a váltásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hátlapi kameradizájnt még titok övezi.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Független Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB eladó!
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- Samsung Galaxy S25 512GB Navy Blue - SES.HU vásárlás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest