2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Kiszivárgott a Xiaomi Mi 5 doboza

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Nowhere Else

A február 24-én bemutatkozó és a barcelonai MWC-re is ellátogató új Xiaomi csúcskészülék körül nem sok titok maradt. Most ennél is kevesebb: lencsevégre kapták a csomagolását.

A Xiaomi ígéri, hogy a kínai tavaszi fesztivál idejére elég Mi 5-öt legyártanak, hogy a várhatóan hatalmas vásárlói kedvet ki tudják elégíteni, legalábbis nagyobb részben, mint korábban. Ez azt is jelentheti, hogy az összeszerelő üzemekből már most sok-sok becsomagolt Mi 5 legördülhetett, és ha minden igaz, egyet most sikerült lencsevégre kapni. Az alábbi fotó az egyébként gyakorta megbízható kéminformációkat közlő Nowhere Else francia oldalon bukkant fel, és annál a ténynél, hogy a doboz fehér és nem túl nagy, fontosabb, hogy a fedelén a készülék végleges formavilága is megtekinthető. Persze csak akkor, ha a csomagolás tényleg eredeti.

Ha a kép hiteles, a Mi 5 csomagolása a készülék formavilágát is megerősíti
Ha a kép hiteles, a Mi 5 csomagolása a készülék formavilágát is megerősíti

A Mi 5 egyik legfőbb újdonsága az előlapi kezdőképernyőbe illesztett biometrikus azonosító lehet, de nem ez az egyetlen érdekesség: állítólag lesz Full HD és QHD felbontású variáns is, mindegyik Snapdragon 820-as rendszerchippel. A bemutató dátuma február 24, az értékesítés – alighanem a fenti dobozzal – pár nappal utána indul.

Gyártók, szolgáltatók

Hir​det​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.