2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Egy csokornyi Xiaomi Mi 5 hír befutott

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Állítólagos megjelenési dátum, egy webáruházban felbukkant termékoldal és túlóra a Foxconnál a mai Mi 5-höz kapcsolódó hírekben.

Természetes azután, hogy a 2015-ös esztendőt a Xiaomi Mi 5 kihagyta, nagyobb a várakozás a gyártó által is megnevezett készülék iránt, mint valaha. Az biztos, hogy valamikor a kínai tavaszi fesztivál idején, Snapdragon 820-as SoC-vel mutatkozik be a miuis mobil, és a PhoneArena azt írja egy weibós forrás alapján, hogy a premierdátum február 20-a lehet, és az értékesítés mindjárt a következő napon megkezdődhet.

Újabb kémfotók erősítik meg a korábban már lebukott dizájnt
Újabb kémfotók „erősítik meg” a korábban már lebukott dizájnt [+]

Azt maga a Xiaomi megígérte, hogy felkészülnek a várhatóan hatalmas kezdeti érdeklődés kielégítésére, és a tajvani CTimes ezzel összhangban azt állítja, hogy egyes összeszerelő üzemekben túlóráznak a dolgozók, hogy elég nagy készlet felhalmozódjon a startra. Végezetül pedig az Mi 5 felbukkant specifikációjával együtt az egyik internetes viszonteladónál, aztán le is került onnan, alighanem a gyártó nyomására. Az oldal 600 dolláros árcédulát ragasztott a készülékre.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​d​eté​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.