Hirdetés

Részletgazdag HDR képet közölt a Xiaomi

Számos csúcskészülék bemutatkozik Barcelonában, nem győzzük majd kapkodni a fejünket (szerencsére). Ezek közé tartozik a Xiaomi újdonsága, a Mi 5 is, amiről még mindig nem lehet mindent tudni, de az biztos, hogy a Snapdragon 820 chipsetnek hála a felső kategória tetejére lesz pozicionálva, és a vállalat vezérigazgatója szerint is érdemes várni rá. A február 24-én tartandó eseményen már élőben is látható lesz a mobil, aminek kamerájával készült fotó szivárgott már ki az internetre, ám most Hugo Barra, a cég alelnöke posztolt egy HDR-es végeredményt a saját Facebook oldalán.


[+]

A fotó egy pálmafalevélről készült, ami mondhatni elég nagy kihívás egy mobilos fényképező számára. Az állítólag, mert ezt még nem erősítette meg senki, 16 megapixeles szenzor viszont elég jól megbirkózott a feladattal.


[+]

Ugyan nem teljes felbontásban lett közölve az alkotás (plusz tudjuk, hogy a Facebook egyébként is hajlamos butítani a képeket), de a kinagyított területen jól látszik, mennyire éles és részletgazdag maradt minden, igazából talán egy picit már-már túlszaturáltak lettek a színek. Barra leírása szerint automatikus módban lőtte a felvételt (HDR-rel), más tuningolást vagy utómunkát nem végzett.

Előzmények

  • Kiszivárgott a Xiaomi Mi 5 doboza

    A február 24-én bemutatkozó és a barcelonai MWC-re is ellátogató új Xiaomi csúcskészülék körül nem sok titok maradt. Most ennél is kevesebb: lencsevégre kapták a csomagolását.

  • Egy csokornyi Xiaomi Mi 5 hír befutott

    Állítólagos megjelenési dátum, egy webáruházban felbukkant termékoldal és túlóra a Foxconnál a mai Mi 5-höz kapcsolódó hírekben.

  • Újabb jel a Xiaomi Mi 5 - Snapdragon 820 párosra

    Most, hogy mindent tudni a Qualcomm legújabb, 14 nanométeres FinFET node-on gyártott chipsetjéről, jöhetnek az ilyen hardverrel felszerelt készülékek, az elsők között talán a Xiaomi újdonsága.

Hirdetés