2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Már gyártják a Xiaomi Mi 5-öt

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

A Xiaomi egyik társalapítója megerősítette, hogy várva-várt csúcskészülékük már a gyártósoron van és februárban bemutatkozik, méghozzá Qualcomm Snapdragon 820-szal.

Las Vegasban kipróbáltuk a Snapdraon 820-as, villámgyors és a túlmelegedés jeleit egyáltalán nem mutató LeTV Le Max Prót, és rendkívül optimistán várjuk az idei összes ilyen hardverrel felszerelt csúcsmobilt, beleértve a Xiaomi Mi 5-t, amely alighanem jól tette, hogy kihagyta a Snapdragon 810-es generációt. Bár a készülék még nem hivatalos, a gyártó számtalanszor megnevezte az új jövevényt, mert minek is titkolózzanak valamiről, amiről úgyis tudja mindenki, hogy előbb-utóbb befut?

Most a Snapdragon 820-as SoC és a start hozzávetőleges időpontja is hivatalossá vált: Mr. Liwan Jiang, a Xiaomi társalapítója és alelnöke a gyártó weibós oldalán beszélt a fenti hardverről és a premierről. „A Mi 5 a legújabb, Snapdragon 820-as Qualcomm SoC-vel érkezik, és már a gyártósoron várja, hogy elég példány rendelkezésre álljon a tavaszi fesztivállal egybeeső startra.” A fenti ünnep a február 8-ai, kínai újévvel kezdődik, úgyhogy nagyjából egy hónap múlva befuthat a Xiaomi legújabb csúcskészüléke, várhatóan 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​de​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.