Kiszivárgott a Google Pixel 6 és 6 Pro teljes specifikációja

És máris egy plusz infó: úgy tűnik, a gyártó dobja az XL megnevezést, a nagyobb modell Pro utótagot kap.

A Front Page Tech megbízható forrásra hivatkozva tette közzé a Google Pixel, várhatóan ősszel bemutatkozó, legújabb szériájának teljes és részletes specifikációját, illetve a Google terméktámogatási stratégiáját, ami az Android 12-vel nyitó Pixel 6 és 6 Pro esetében 5 teljes év lesz. A dizájn pedig még mindig kérdéses, de a hagyományostól eltérő formaterv egyre valószínűbb.


[+]

Az idei Pixel modellek központi feldolgozóegysége elvileg 5 nanométeren készül, teljesítményben pedig valahol a Snapdragon 870 és 888 között helyezkedik el, a forrás egyelőre csak Google lapkakészletként emlegeti, úgyhogy ezzel még nem jutottunk közelebb az igazsághoz. A rendereken látható háromkamerás rendszer viszont megerősítést nyert a Pixel 6 Pro esetében.

A 6,71 hüvelykes P-OLED (LG) panellel szerelt készülék hátlapján elvileg egy 50 megapixeles főkamerát, egy 48 megapixeles telés egységet és egy 12 megapixeles ultraszéles szenzort találunk majd, míg a 6,4 hüvelykes AMOLED kijelzővel dolgozó Pixel 6 esetében be kell érni a megegyező specifikációjú főkamerával és ultraszélessel. A valószínűleg a kijelzőbe lyukadó előlapi egység 8 és 12 megapixelt tud majd.


[+]

A nagyobb méret nagyobb akkumulátort is jelent, számszerűleg 5000 mAh-t és több rendszermemóriát is. A Pixel 6 Pro 12 GB RAM mellett 128, 256 és 512 gigabájtos kiszerelésben lesz választható, míg az alapmodell 8 GB rendszermemóriával és 128 vagy 256 GB belső tárhellyel dolgozik, viszont mindkét készülék 5G-képes lesz, támogatja a WiFi 6 szabványt és természetesen megkapja az Android Enterprise hitelesítést.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés