Izgalmas renderek készültek a Google Pixel 6-ról

Bár a Front Page Tech rendre előkerít extrém tervrajzokat, aztán mégis mindig egy hagyományos Pixel kerekedik ki belőle.

A Google nemsokára bemutatja a Pixel 5a-t, ősszel pedig a 6-os széria esedékes, akár gyökeresen új formatervvel is. Bár a Front Page Tech tavaly is extrém megbízható forrásból kapott CAD fájlokat, amelyek egyedi dizájnt mutattak, majd megérkezett a szokásos, esztétikai szempontból némiképp ingerszegény Pixel modell. Noha az is tény, hogy egy készülék tervezési folyamata során számos alternatíva felmerül, mire véglegesítik a konkrét dizájnt.


[+]

Idén nem hangzik el a forrásról, hogy extrém megbízható, de valaki rengeteg jó minőségű, részletes rendert küldött a csatornának a Google Pixel 6 és 6 Pro-ról (esélyesen idén két modell érkezik), ami újfent teljesen szokatlan és egyedi megjelenést mutat. Az FPT valódi fotókat is említ, de azokat a forrás védelme érdekében nem mutatták be. A rendereket is újraalkották a képek alapján.


[+]

A kamerasziget semmihez nem hasonlít, praktikusan mondjuk nem tűnik elvetélt ötletnek, legalább nem fog billegni a készülék, a nagyobb Pixelen pedig három szenzor is megfigyelhető. Ezzel együtt a hátlap síkjából jelentősen kiemelkedő panel elég érdekesen mutat, amit a fölötte lévő terület harsány színe is hangsúlyoz, ami egyébként kísértetiesen hasonlít a Pixel 4-nél használt narancs színhez. Az előlap teljesen sík, kávák alig maradtak, az ujjlenyomat-olvasó pedig a kijelzőbe költözhet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés