Kiderült, mi látható a Pixel 8 Pro kameraszigetén

A korábbi rendereken feltűnt egy ismeretlen funkcionalitású egység a LED segédfény alatt. Már tudjuk, mi az.

Hirdetés

Őszre várjuk a Pixel 8-as szériát, a bemutató közeledtével pedig, ahogy az lenni szokott, egyre több információ szivárog ki a Google idei modelljeivel kapcsolatban. A MySmartPrice által közzétett CAD-rendereken például megtekinthető a valószínűsíthető kialakítás, az Ice Universe pedig részletezte is, mit látunk a jellegzetes kameraszigeten.


[+]

A Pixel 8 Pro feltehetően az 50 megapixeles Samsung ISOCELL GN2 szenzort használja majd Tetrapixel technológiával, 4:1-es képpont-egyesítéssel, kétszeres veszteségmentes nagyítással és Dual Pixel Pro autófókusszal. A LED segédfény alatt látható egységről viszont nem volt szó. Eddig. A 91mobiles birtokába jutott egy videó, ami fényt derít a rejtélyes szenzor rendeltetésére. Infravörös fényt. A szóban forgó egység egy hőmérsékletérzékelő, ami kifejezetten a testhőmérséklet mérésére szolgál majd. (Ezzel egyébként a Honor Play 4 Pro és az Umidigi A7S is próbálkozott már.)

A funkciót bemutató videót a YouTube-on tette közzé az oldal, ezt a Google nyilván azzal a lendülettel eltávolította a felhasználási feltételek megszegése miatt, de ez nyilván senkit nem gátol meg abban, hogy megtekintse a felvételt, mondjuk a Twitteren. (Tudom, teljesen indifferens és elnézést, de képtelen vagyok szó nélkül hagyni a modellhölgy manikűrjét, ami nagyon-nagyon remélem, hogy egy általam eddig teljesen ismeretlen és nem kevésbé érthetetlen új trend. Végül is egyszer már a lenőtt hajfestés is az tudott lenni, de nem hittem, hogy fokozható.)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés