Kisebb és olcsóbb variánst kapott a Fossil Gen 5

A Gen 5E férfi és női változatban is megvásárolható, 42 mm-es házban.

Egyéves Fossil ötödik generációs okosóra sorozata, amely Google WearOS operációs rendszerrel, Snapdragon Wear 3100 órachippel és 44 milliméteres házzal mutatkozott be, elsősorban a férfivásárlókat megcélozva.


[+]

A most befutott 42 milliméteres Fossil Gen 5E ugyanakkor nemcsak a női választékot pótolja: sötét színben és fém, illetve elegáns bőrszíjjal is kosárba helyezhető, 250 dollárért nem is drágán (76 ezer forint), figyelembe véve, hogy teljes értékű okosóráról van szó Google Pay mobilfizetéssel és temérdek alkalmazással.

A hardvert mondjuk nem modernizálták, azaz maradt a Snapdragon Wear 3100-as chip, az 1 GB RAM és a 4 GB-os tároló, a képátló pedig értelemszerűen kisebb lett – a kerek AMOLED panel 1,19" és 390 pixel átmérőjű, 328 ppi-s képpontsűrűséggel. A rezgőmotor mellett adott a hangszóró és a mikrofon, ezzel együtt pedig a mobilos hívás fogadása.


[+]

A Gen 5E egynapos működést ígér okosóra módban és többnapos elfutást energiatakarékosban. Adott a gyorsulásmérő, a giroszkóp, az optikai pulzusmérő, a Bluetooth 4.2, a WiFi modem és az NFC. A kütyüt érintéssel és az oldalsó gombbal lehet kezelni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés