Hirdetés

Ötödik generációnál jár a Fossil okosórája

Snapdragon 3100-es chippel, okos akkumulátor-módokkal és beépített hangszóró/mikrofon párossal érkezik a legfrissebb széria.

Hirdetés

Frissítette mobilos szériáját a Fossil, most már az ötödik generációs modellt vehetik meg a csinos, kör alakú okosórára vágyók. A 44 milliméteres tokméretű eszköz 1,28 hüvelykes OLED kijelzőt kapott, három oldalsó gombja közül a középső korona a hagyományos órákhoz hasonlóan tekerhető.

A tok rozsdamentes acél, 3 ATM vízállósággal bír, a szíjakat pedig szabadon lehet variálni, a sztenderd 22 milliméteres megoldásnak köszönhetően akár utólag is.

[+]

Az új Snapdragon 3100 chipsethez 1 GB RAM és 8 GB belső tároló tartozik beépítve, nem maradt el a GPS, az NFC a Wi-Fi és a Bluetooth 4.2, SIM-kártya viszont nem megy az órába, annak ellenére sem, hogy beépített mikrofon és hangszóró segítségével akár telefonbeszélgetésekre is képes. Alapvetően nyilván az okosórás funkciók miatt választ az ember efféle terméket, de jó hír lehet, hogy az energiatakarékos módon felül kizárólag az időt mutató akksikímélő mód is van, ha beérjük ennyivel, de nem cipelnénk a töltőjét. Az Android 4.4 és iOS 9.3, vagy ezeknél frissebb rendszerekhez párosítható eszköz Európában is elérhető lesz a nyár végétől.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés