2019. január 16., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

CES 2019: Egyszerű, letisztult küllemmel hódít a Fossil Sport

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Moto 360-ra hasonlító Wear OS ketyere kedvező árú a sok luxusóra mellett, és minimalista dizájnjával hívja fel a figyelmet.

Hirdetés

A Fossil Sport okosóracsalád nem a méregdrága luxusketyerékkel kíván versenyre kelni, és nem is karakteres klasszikusokkal, inkább a Moto 360 egyszerűségével hódít, 255 dolláron indítva abszolút vállalható áron. A pulzusmérővel szerelt darabok se sokkal drágábbak, 20 dollárt kell ráfizetni.


[+]

A Snapdragon Wear 3100 chipsetet bevető időmérő 41 milliméteres órarésze kellően visszafogott méretű, hogy a hölgy vásárlók is kényelmesen viseljék egész nap, a sportot beleértve. Természetesen széleskörű a mozgáskövetés és aktivitás statisztikázás, GPS is besegít, a megfelelő védelem pedig az úszást is lehetővé teszi, ha már a nevében is benne van a sport.


[+]

A Fossil legalább egynapos használatot ígér, legyen szó a kisebbik, vagy a 45 milliméteres nagyobbik kiszerelésről, persze ez erősen függ a használat típusától. Kár, hogy mifelénk kevés Wear OS típusú okosórát forgalmaznak, mert ha lassan is, fejlődik a platform, és egyre több klasszikus óragyártó kötelezte el magát a digitális jövő mellett.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.