Kiküldték a meghívókat a Honor 6X jövő heti startjára

Hirdetés

A TENAA-nál, azaz a kínai hírközlési hatóságnál már felbukkant a Honor 5X folytatása, és a legfőbb vizuális különbséget kétségtelenül a hátlapon megpillantható, dupla kamerarendszer jelenti. Ez a Huawei ütőkártyája idén, ami (a Leica támogatása nélkül) a sub-brand két ajánlatában, a Honor 8-ban és a Honor V8-ban is előkerült.

A Honor 6X hivatalos meghívója az október 18-ai eseményre
A Honor 6X hivatalos meghívója az október 18-ai eseményre. (forrás: PlayfulDroid)

Azért az meglepő volna, ha a remek kamerapáros a Honor 6X-be is elvándorolna, az viszont a fenti meghívóból kiderül, hogy valamiféle dupla kamerarendszer az 5X folytatásában is helyet kap. Mindez ugyebár a TENAA-s vizitnél, nem hivatalos formában már múlt héten kiderült, akárcsak a lehetséges komponensek egy része.

A Honor 6X a TENAA kamerái előtt
A Honor 6X a TENAA kamerái előtt (forrás: TENAA)

A nyolcmagos (talán Snapdragon 625-ös vagy Kirin 650-es) SoC, illetve a 3 és 4 gigabájtos RAM, valamint a 32 és 64 gigabájtos tárhelyopciók lehetségesek, a PlayfulDroid pedig 2 x 12 megapixeles hátlapi kamerarendszerre számít, 3340 milliamperórás teleppel.

Előzmények

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Honor 7 Lite - névérték

    A Honor tavalyi csúcskészülékének névleg kalóriacsökkentett változata igencsak visszafogott élményt kínál, cserébe a hazai forgalomba szánt verzióból nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó.

  • Honor 5X - tisztességes munka

    Komolyan előrelépett a Honor X sorozata egy év alatt, a fémház, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és a Snapdragon 616 kombinációja viszont erősebb konkurenciával találkozik.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés