Kétéves Sony vált Android 12-re

Az Xperia 10 II először Dél-Kelet Ázsiában jelez, hogy telepíthető a 900 MB-os csomag.

Hirdetés

Meglehetősen nagy a csend a Sony okostelefonjai körül, és bár néha felbukkan egy-egy olyan érdekesség, mint az Xperia Pro-I, de kezd kísértetiesen az LG-re hasonlítani a történet. Azért az Xperia 5 III ellátogatott hozzánk tesztre, és emlékezetes maradt kezes formatervével, de hibák is becsúsztak, és csak nem tudja a japán gyártó az eladásokat felpörgetni.


[+]

Az Xperia 10 II a felső-középkategóriában debütált két éve, 6"-es OLED panellel és Android 10-zel, amit a Snapdragon 665 chip hajtott meg 4 GB RAM és 128 GB-os tároló kíséretében. A készülékre előbb a 11-es frissítés készült el, most pedig az Android 12, melynek közzététele Dél-Kelet Ázsiában indul, és ha a szoftvercsomaggal minden rendben, jöhet a többi régió.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia 5 II - kiskedvenc

    A Sony tulajdonképpen kompakt csúcsmodellnek szánta az Xperia 5 II-t, ami nagyjából össze is jött. A viszonylag kicsi, hagyományos és kifogástalan kialakítást pedig egy rakás, sokak által hiányolt funkcióval tették még vonzóbbá.

  • Sony Xperia 10 II - forma-terv

    Úgy tűnik, a Sony még mindig dizájnban a legerősebb. A hagyományos formaterv, a prémium kialakítás, a csorbítatlan kijelző és a képarány miatt szinte kompaktnak érződő kivitel még mindig nagyon vonzó. De...

  • A Sony Xperia 10 II is bemutatkozott

    A csúcsmodellek mellett a középkategóriát is aktualizálta a Sony.

Hirdetés