Két Zenfone vált Android 13-ra

A Zenfone 8 kellemesen kompakt volt, a Flip hajlítható panel nélkül is különleges.

Hirdetés

Az Asus kevesebb telefont dob piacra legfőbb androidos riválisainál, mégis hátul kullog a sorban, ha generációs rendszer frissítésekről van szó. Eddig a Zenfone 9 kapta csak meg az Android 13-on alapuló gyártói csomagot, és következőnek a márka a Zenfone 8-at és a 8 Flipet jelölte meg, méghozzá 2023 januári startdátummal.

Zenfone 8 és Flip
Zenfone 8 és Flip [+]

Nos, 2023 januárja van, a márka pedig állja a szavát: telepíthető a két telefonra a friss rendszer és UI. A ROG Phone család helyzete mostohább: az árukat figyelembe véve a 6 és a 6D família igazán megkaphatta volna már a friss csomagot, ehelyett kicsit homályosabban, 2023 első negyedévére ígéri az Asus, míg a ROG Phone 5-ök a második három hónapban jelezhetnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Asus ROG Phone 6D Ultimate - az első alkalom

    Egy kérdés merülhet fel igazából, ha a ROG Phone 6D Ultimate a téma: javít-e a teljesítményen a MediaTek lapka és a hátlapba szerelt hűtőnyílás?

  • Asus ROG Phone 6 - a sebezhetetlen

    Tudott szintet lépni a ROG Phone, a játékosok igényei nagyban fedik a csúcsmodellekre fogékony felhasználók elvárásait, kivéve a kamerát.

  • Asus Zenfone 8 Flip - előre is tekint

    A kisebb Zenfone 8 simán ellopta a show-t a bejelentés közben, de a Flip sem egy lényegtelen termék, gyakorlatilag a Zenfone 7 jobbított kiadása.

  • Asus Zenfone 8 - komplett kompakt

    Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.

Hirdetés