Két új Honor tablet mutatkozott be

Egyelőre Kínában, de a Tablet 6 és X6 Európai premiert is kap és itthon is számítunk rájuk.

Két, kedvező árú tablettel rukkolt elő a Honor Kínában, de a 6 és X6 itthon is elérhető lesz még az idén. A Honor Tablet 6 és a Honor Tablet X6 a szokásos Kirin 710A lapkakészlettel dolgozik, a legfőbb különbség az eltérő specifikációjú LCD panel, ami a Tablet 6 esetében 10,1 hüvelyk FHD+ felbontással, az X6-nál pedig 9,7 hüvelyk 800 x 1200 pixel felbontással.

Mindkét akkumulátor Type-C porton tölthető 5100 mAh kapacitásig, az előlapra 2 megapixeles szelfikamerák kerültek, a főegység pedig 5 megapixel. Biometrikus azonosításról nem volt szó, de az arc alapú identifikáció azért elég valószínű. Az Android 10-es rendszeren Magic UI 3.1 fut és mindkét eszköz kompatibilis a Honor érintőceruzájával, a Magic-Pencillel. Kínában július 28-tól lehet megvásárolni a táblagépeket különböző memóriakiosztással és hálózati képességekkel.

A Honor Tablet 6 WiFi-képes változata 3 GB rendszermemóriával és 32 GB belső tárhellyel 57 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül, a legerősebb verzió pedig LTE kapcsolattal és 4/128 GB-os memóriacsomaggal 84 ezer forintnyi helyi fizetőeszközbe. A Tablet X6 WiFi-s kiadása kicsit olcsóbb, szintén 3/32 GB-os kiszerelésben 48 ezer forintról indul, a 4/64 GB-os modell 53 ezer pénz, de ugyannyiben kerül az alap memóriakiosztás (3/32 GB) is LTE képességgel megtoldva. A hazai árazásról az európai bemutató után tudunk nyilatkozni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Hirdetés