Van még élet a Kirin 710-ben

A Honor Play 4e jól bejáratott HiSilicon SoC-vel érkezik, kifejezetten kedvező árcédulával.

Hirdetés

Több mint két éves a HiSilicon Kirin 710 lapkakészlet, ám még mindig van élet a négy Cortex-A73 és négy Cortex-A53 processzormagban, 710F és 710A variációban ugyanis a mai napig jelennek meg új telefonok, amelyek ezt a chipsetet választják. Ilyen volt áprilisban a Honor Play 4T, hamarosan pedig befut Kínában egy középkategória aljára belőtt modell háromjegyű végösszeggel jüanban, ami legfeljebb 44 ezer forintot jelent.


(forrás: Weibo)

Ennyiért, vagy még kevesebbért nem hangzik rosszul a kissé koros Kirin 710A, a 4 GB RAM-hoz társított 128 GB-os tároló pedig ritkamód bőséges a filléres kategóriában. A Honor Play 4e 13 megapixeles hátlapi főkamerával és 6,39"-es, lyukasztott képernyővel érkezik a fenti poszter tanúsága szerint, 4000 mAh-s telep kíséretében. A startdátumot a Honor még nem pontosította.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 9X Lite - a régi, jó dolgok

    Ünnepélyesen bemutatjuk az egyik utolsó Honor telefont, amin még vannak Google szolgáltatások. És igazából egy Honor 8X, amin ezt-azt módosítottak. Az árát is.

  • Honor 9X - x-edik alkalom

    Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó Honor modell, amit Huawei márkanéven már ismerünk. A 9X sem sok újdonságot rejt, de van rajta Google.

  • Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem

    Végre ideért a Honor aktuális csúcsmodellje, ami tud újat mutatni még a Huawei néven futó termékek mellett is, árban pedig most is kicsit kedvezőbb.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés