Két új fülhallgató is jön a Pixelekhez

A madaras logóval fémjelzett Libratone márkához eddig jellemzően vezeték nélküli hangszórók tartoztak, ám az új Google termékcsaláddal együtt bemutattak két új terméket, leginkább a Pixelekhez. Az egyik a Type-C csatlakozós, vezetékes in-ear fülhallgató, a Libratone Q Adapt USB-C, ami 150 dolláros (körülbelül 40 000 forintos) árszinten teljesít, hasonlót már láttuk tőlük korábban, EarPods-szerű kialakítással, Apple Lightning csatolófelülettel.

USB-C-s kábel van hozzá, hiszen az új Pixeleken nincs jack
USB-C-s kábel van hozzá, hiszen az új Pixeleken nincs jack

A funkciók listáján szerepel a kapcsolható zajszűrés és a zenevezérlés, kialakításában pedig a nedvességtűrés tűnik igazán érdekesnek. A többi technikai specifikációról szinte semmit nem árultak el. A Libratone Q Adapt Wireless nevű on-ear fejhallgató termékoldala sem túl beszédes, az viszont biztos, hogy 40 milliméteres meghajtója van, támogatja az AptX-audiót, és ha valaki nem az új Pixelekhez csatlakoztatná, akkor akár 3,5 milliméteres jack portot is használhat, ha a 20 órás üzemidő végén lemerült a kütyü.

A fejhallgatóhoz is van kábel, de nincs rá szükség
A fejhallgatóhoz is van kábel, de nincs rá szükség [+]

A 249 dolláros, tehát alig 70 000 forint alatti fejhallgató ugyanúgy fekete és fehér színben jelenik meg, mint az in-ear fivére, az amerikai forgalmazás október 6-án indul, Európában pedig november 1-től lehet majd megvenni a hangeszközöket.

Előzmények

  • Bragi Dash - az eredeti okosfülhallgató

    Érintésvezérelt kezelőfelület, pulzusmérés, aktivitáskövető rendszer és mozgásérzékelés mellett a zenehallgatás csak sokadlagos funkciója lehet egy ilyen kütyünek.

  • Meizu EP51 - a kínai edzőpartner

    Alig 10 ezer forint fölött AptX-képes, vezeték nélküli sportfülhallgatót kínál a Meizu, a végeredményben pedig nem kellett csalódnunk, hangzás szempontjából sem. Nem csak edzésnél jöhet jól!

Hirdetés