2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Két héten belül Android 6.0-ra válthat a Honor 7

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Honor EU

A fémházas mobil Marshmallow-s frissítésének béta teszterei már tölthetik, mindenki másnak viszont még várnia kell egy keveset a végleges változatra.

Hi​r​detés

A Huawei nemcsak készülékleszállításaival és eladásaival kerül címlapokra mostanában, a HiSilicon Kirin 950 az eddigi legjobb házi fejlesztésű hardverük, és a kiváló Mate 8 alatt futó EMUI 4.0 a legjobban egyberakott rendszerfelületük, immáron Android 6.0-s alapokon. A tavalyi P8 és Mate S tulajdonosoknak egyelőre még várniuk kell a Marshmallow frissítésre, a Honor 7 update-je viszont két héten belül megindulhat OTA-n, azaz vezetékmentes hálózatról letöltve.

Az ujjlenyomat-olvasó a Honor 7 hátoldalára került és jól működik
A Honor 7 hamarosan Android 6.0-s frissítést kap, várhatóan hosszabb üzemidővel [+]

Azok a vállalkozó szelleműek és szerencsések, akik részt vettek a tőlünk ajánlott plecsnivel távozó Honor 7 6.0-s frissítésének tesztelésében, megkapták, vagy az egyre szélesebb terjesztés körében hamarosan tölthetik a végleges rendszerváltozatot, olvasható a Honor európai Twitter-csatornáján. A nagyobb publikum számára, ha minden jól alakul, két héten belül megérkezhet az update, úgyszintén több szakaszban, hogy egy esetleges kritikus hiba felbukkanása csak keveseket érintsen. Arról nem közölt információt a Huawei vagy a Honor, hogy a többi készülék mikor válthat 6.0-s Androidra.

Előzmények

 • Huawei P8max - mindig van egy nagyobb hal

  A régi generációs Kirint futtató P8max mellett még a 6 hüvelykes, szupergyors Mate 8 is eltörpül – ismét egy phablet-tablet hibrid járt nálunk, a megszokott, hibátlan összeszerelési minőséget hozva.

 • Honor 7 - emeli a tétet

  Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

 • Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem

  A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.

 • Huawei P8 - nekik nem 8

  Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.

Gyártók, szolgáltatók

Hird​e​t​és​

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.