Korrekt szigetelés és két akksi került a OnePlus 8T-be

Különösebb izgalmakkal nem szolgál a OnePlus 8T, de viszonylag könnyen szerelhető és egész jól szigetelt.

A OnePlus 8T tulajdonképpen egy OnePlus 8 5G, csak magasabb képfrissítési periódussűrűséggel rendelkező (120 Hz) panelt kapott, gyorsabb memóriamodulokat és persze plusz egy makró kamerát, aminek nyilván mindenki roppantmód örül. Nagyítónak amúgy egész jól beválnak ezek a szenzorok, ha másra nem is kimondottan alkalmasak.

A lényeg viszont, hogy az akkumulátorkapacitás úgy növekedett 200 mAh-t, hogy a készülék mérete egy tizedmillimétert nem változott, a töltésteljesítményt pedig felnyomták 65 wattra, ami továbbra is úgy lehetséges, hogy számszakilag két darab, kisebb kapacitású akkumulátort szereltek az eszközbe egyenként 2250 mAh kapacitással. Ez  8 grammos tömegnövekedést is jelent, ami tulajdonképpen elhanyagolható.

Megnyugtató, hogy a készülék elég masszívan szigetelt, noha hivatalos IP védettség nincs (kivéve az Egyesült Államokat) és a gyártó sem vállal garanciát vízkárokra. A hivatalos tanúsítvány egyébként még mindegy is lenne, a lényeg, hogy mi történik, ha beázik a telefon. Nos, garanciális keretek között errefelé semmi, úgyhogy a szigetelt csatlakozók és SIM tálca ellenére érdemes vigyázni az eszközre, de azért úgy tűnik, nem kell tragikus hirtelenséggel zsebre vágni hívás közben, ha elered az eső.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés