Hirdetés

Korrekt szigetelés és két akksi került a OnePlus 8T-be

Különösebb izgalmakkal nem szolgál a OnePlus 8T, de viszonylag könnyen szerelhető és egész jól szigetelt.

A OnePlus 8T tulajdonképpen egy OnePlus 8 5G, csak magasabb képfrissítési periódussűrűséggel rendelkező (120 Hz) panelt kapott, gyorsabb memóriamodulokat és persze plusz egy makró kamerát, aminek nyilván mindenki roppantmód örül. Nagyítónak amúgy egész jól beválnak ezek a szenzorok, ha másra nem is kimondottan alkalmasak.

Hirdetés

A lényeg viszont, hogy az akkumulátorkapacitás úgy növekedett 200 mAh-t, hogy a készülék mérete egy tizedmillimétert nem változott, a töltésteljesítményt pedig felnyomták 65 wattra, ami továbbra is úgy lehetséges, hogy számszakilag két darab, kisebb kapacitású akkumulátort szereltek az eszközbe egyenként 2250 mAh kapacitással. Ez  8 grammos tömegnövekedést is jelent, ami tulajdonképpen elhanyagolható.

Megnyugtató, hogy a készülék elég masszívan szigetelt, noha hivatalos IP védettség nincs (kivéve az Egyesült Államokat) és a gyártó sem vállal garanciát vízkárokra. A hivatalos tanúsítvány egyébként még mindegy is lenne, a lényeg, hogy mi történik, ha beázik a telefon. Nos, garanciális keretek között errefelé semmi, úgyhogy a szigetelt csatlakozók és SIM tálca ellenére érdemes vigyázni az eszközre, de azért úgy tűnik, nem kell tragikus hirtelenséggel zsebre vágni hívás közben, ha elered az eső.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés