Tok és OnePlus Buds ajándékba

A OnePlus 8T hétfőig még Pop up Boxban is megrendelhető, amiben extraként vezetékmentes fülhallgató és igen mutatós tok is helyet kapott.

Hirdetés

A OnePlus 8T a tegnapi bemutató óta hivatalosan előrendelhető a gyártó honlapján 8/128 GB-os verzióban 667 euróért, ami most úgy 243 ezer forintot jelent. A 12 GB rendszermemóriával és 256 GB belső tárhellyel szerelt modell viszont úgymond csomagajánlatban, extrákkal is opció egészen hétfőig (október 19.). De Európában csak az Aquamarine Green színt választhatjuk ebben a formában.


[+]

A készülék ára 778 euró (284 ezer forint), viszont az úgynevezett Pop up Box-ba ezért az összegért csomagoltak egy fehér OnePlus Buds valódi vezetékmentes fülhallgatót is, ami önmagában 90 euró lenne, és egy OnePlus 8T Quantum Bumper Case Cyborg Cyan nevű tokot, ami egyrészt 32,95 euró, másrészt egészen mutatós. Legalábbis szerintem, ugyanis a ma érkezett tesztkészülék mellett történetesen volt egy ilyen is az igen impozáns sajtódobozban. A portéka összértéke így 899,96 euró lenne, de a Pop up Box esetében csak a készüléket kell kifizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés