Kés alá feküdt a OnePlus 8T

Dr. Zack Nelson vizsgálta meg az új Never Settle mobil szívósságát – a Nord legutóbb pórul járt a sebészasztalon.

A OnePlus 3 óta a feltörekvő gyártó nem csak a remek rendszersebességről és a gyors frissítésekről ismert: az összeszerelés is rendben. Épp ezért volt meglepő, hogy a felső-középkategóriába visszatérő Nord nem élte túl Zack Nelson kezei között a hajlítástesztet. A OnePlus 8T persze más árkategória, nem mintha csak ezért visszafogta volna magát a JerryRigEverything csatorna.

Ahogy megszokhattuk, a Gorilla Glass védőüveg a Mohs-féle keménységi skálához igazított, hatos vésőtől karcolódott meg némileg, a hetestől mélyebben. A SIM tálca záróeleme ugyan gumizást kapott a víz kívül tartására, ám hivatalos IP-védettséget a 8T nem, így érdemes a nedvességtől távol tartani. A fémváz ellenben masszív és szívós lett: ahol a Nord elengedett, ott a friss csúcskészülék bőven bírta a hajlításpróbát, túlélve a tortúrát... a tudomány érdekében, nyilván.

Azóta történt

Előzmények

  • Nem egyedül érkezett a OnePlus 8T

    Új színben tündököl a OnePlus Nord és frissült a teljesen vezetékmentes fülesszéria.

  • 120 Hz-re vált a OnePlus 8T

    Android és OxygenOS 11-gyel starolhat el a ráncfelvarrt OnePlus 8 széria, amely csak apróbb változásokat hozhat.

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés