Frissül a OnePlus 8T és Nord

A biztonsági csomag mellett a OnePlus 8T néhány új lehetőséget is kap.

A OnePlus nem csak a biztonsági csomagot frissíti az Európában 11.0.6.8.KB05BA számú verzióval, de néhány új funkció is helyet kapott a pakkban. A OnePlus Nord tulajok is várhatnak küldeményt (10.5.10.AC01BA), de ők csak a decemberi biztonsági protokollt és a Google Mobile Services 2020 szeptemberi verzióját telepíthetik. Ezért kicsit meglepő, hogy az Android 11 alapú OnePlus 8T még csak novembernél tart biztonsági csomag tekintetében.


[+]

Ők viszont kapnak továbbfejlesztett gesztusvezérlést, megnövelt hatékonyságú és sebességű ujjlenyomat-felismerést és módosítható magasságú billentyűzetet. A beviteli felület magassága növelhető lesz, az alsó parancssor pedig úgy, ahogy van elrejthető. (Beállítások - Rendszer - Nyelv és bevitel - Billentyűzet magasságának beállítása) Javul továbbá az éjszakai felvételek minősége, az esetleges WiFi kapcsolódási problémája és a Galéria megjelenítési hibája (egyes felhasználóknál nem jelentek meg a képek) pedig javításra kerül.

Előzmények

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • Korrekt szigetelés és két akksi került a OnePlus 8T-be

    Különösebb izgalmakkal nem szolgál a OnePlus 8T, de viszonylag könnyen szerelhető és egész jól szigetelt.

  • 120 Hz-re vált a OnePlus 8T

    Android és OxygenOS 11-gyel starolhat el a ráncfelvarrt OnePlus 8 széria, amely csak apróbb változásokat hozhat.

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

Hirdetés