Készül a vízálló Xperia UL

Hirdetés

A Blog of Mobile értesülései szerint az alábbi fotón a Sony „Gaga” belső néven fejlesztett okostelefonja látható, mely az előzetes információk szerint Xperia UL néven kerülhet forgalomba. Az 5 hüvelykes megjelenítővel szerelt készülék műszaki fronton tökéletesen illeszkedik a japán cég felső kategóriás palettájába, hiszen négymagos Qualcomm Snapdragon 600 processzorral, 2 GB RAM-mal, 32 GB belső memóriával, 2300 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik majd, por- és vízálló kivitelben. Ez utóbbi a Sony csúcsmodellek egyik fontos sajátossága, mely nem csak a véletlen vízbe ejtések ellen véd, de kreatív vízalatti képalkotásra is lehetőséget teremt. Egyes hírforrások szerint az Xperia UL kizárólag a japán KDDI kínálatában lesz elérhető, ám a hivatalos bejelentésig mindez csupán spekuláció.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Bemutatkozott a vízálló Xperia ZR

    Vízalatti Full In videók és 13 megapixeles HDR fotók készítésére optimizált okostelefont mutatott be a Sony.

  • Sony Xperia SP - a jónevű japán

    Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

  • Sony Xperia ZL - kicsivel jobb

    Együtt mutatták be az Xperia Z-vel, azonban utána nagy csönd lett körülötte, pedig a ZL több egy szimpla átnevezésnél, valamiben jobb, valamiben nem.

  • Sony Xperia E - drága-e vagy?

    A japán gyártó újdonsága a specifikáció és a képességek alapján egy belépő szintű mobilt sejtet, ám egy kissé vastagon fogott a ceruza az árcédulán.

Hirdetés