Sony Xperia ZL - kicsivel jobb

Bevezető, tartozékok

Miután a piac jókora részét az Apple és a Samsung tartja uralma alatt, a maradékért meglehetősen nagy a harc. Itt próbál minél feljebb törni a Sony is, és a jelek szerint nem is csinálják rosszul. Mikor a japánok teljesen átvették az irányítást, sokan reménykedtek, hogy felfuttatják a márkát. Az okostelefonok piacán a Sony igencsak feltört, ami persze annak is köszönhető, hogy nem is gyártanak mást. Viszont ezzel nincs is baj, a legtöbben már ilyen telefonokra vágynak.

Sony Xperia ZL
[+]

Míg az Apple mindössze egyetlen típussal tarol, addig a Samsung gigantikus kínálatával söpri be a hasznot. A Sony valahol a kettő között próbál egyensúlyozni, noha mostanra azért nekik is elég széles palettájuk lett, illetve folyamatosan cserélődnek a modellek. Jelen cikk alanya együtt érkezett az Xperia Z-vel az év elején, ám míg a Z-t masszív reklámkampánnyal támogatják, addig a ZL-ről bizonyosan jóval kevesebben hallottak.

Sony Xperia ZL
[+]

Nekünk is alternatív úton sikerült beszereznünk, konkrétan a VIP-Phone polcáról érkezett a telefon. A csomagolás totál hasonló a Z-hez, kicsi, lapos doboz, benne a mobil és alatta bújkálnak a tartozékok. Van egy hálózati töltőfej, egy USB kábel és egy sztereó füles, ami egyébként a Sony EX300 mikrofonnal kiegészített változata, tehát nem valami gagyiról van szó.

Sony Xperia ZL
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • Sony

Azóta történt

Előzmények

 • Sony Xperia Z - a nagy varázsló

  A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.

 • Sony Xperia SL - gyorsítósáv

  Sony Xperia SL nem más, mint az Xperia S emelt órajelű változata, ám ezen kívül szinte mindenben csontra megegyeznek.

 • Sony Xperia acro S - stílus és tudás

  Kezünkbe került a Sony újabb csúcsmodellje, amely nem csak okos és gyönyörű, de még vízálló is, ám hazánkban elég ritkán látjuk majd.

 • Sony Xperia Ion - ionágyú

  A Sony Xperia sorozatának legnagyobb modellje HD kijelzőt, 12 megapixeles kamerát és bővíthető tárhelyet is kapott, méghozzá egy igazán impozáns házba csomagolva

Hirdetés