Renderkép jelent meg a HTC Boltról

Hirdetés

Ismét a megbízható kéminformációkat szállító Evan Blass, azaz evleaks hozott egy érdekességet: a HTC Bolt névre hallgató mobil fél szemmel nézve akár egy HTC 10 is lehetne, persze az arányok és az apró részletek árulkodóak: ez egy kisebb és olcsóbb variáns lesz. Túl sok információt nem kaptunk a képen kívül, és bár nem látszik, jó eséllyel lesz rajta jack csatlakozó, viszont az aljára valószínűleg microUSB kerül Type-C helyett, készülékháza viszont marad alumínium és unibody.

Elsőre úgy tűnik, mintha ezen sem lenne csatlakozó.
Elsőre úgy tűnik, mintha ezen sem lenne csatlakozó. [+]

Bizonyos források azt állítják, hogy az amerikai Sprint exkluzív terméke lesz a Bolt, ez viszont még közel sem biztos, sajnos a kulcsfontosságú árazásról semmit nem tudunk október 18-áig, ami a hivatalos bemutató napja lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Képeken a HTC 10 olcsóbb hasonmása

    Az idei csúcsmodellre erősen emlékeztető készülékről valódi felvételek árulkodnak, ráadásul a hivatalos bemutatóig sem kell sokat várni.

  • Visszatérhet a Snapdragon 810 a HTC-nél

    A HTC 10 testvére, a Bolt fantázianévre hallgató eszköz állítólag azzal a lapkával próbálkozik, amivel a tavalyi One M9 nem volt túl szerencsés.

  • Jó Boltot csinált a HTC?

    QHD kijelző, Snapdragon 810, IP57-es védelem, leradírozott jack port - ellentmondásos csúcskészüléket mutatott be a HTC Amerikában.

  • HTC 10 evo néven érkezik a HTC Bolt

    Az európai piacnak sem kell nélkülözni a HTC legújabb csúcskészülékét, csak mi HTC 10 evo néven kapjuk meg egyenesen a gyártótól, kizárólag kártyafüggetlen konstrukcióban.

Előzmények

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés