Sony Xperia T3 - acélos óriás

Bevezető, tartozékok

Elmúltak azok az idők, amikor egy nagy megjelenítővel bíró készülék különlegesnek számított, vagy éppen annyira drága volt, hogy hosszú hónapokig kellett érte kuporgatni. Manapság a középkategóriától a csillagos égig lehet 5 és 8 hüvelyk közötti, mobiltelefonálásra alkalmas okostelefont, phabletet vagy tabletet vásárolni, és 5,3 hüvelyk körül azok a készülékek hódítanak, amelyek egy kézzel még éppen csak navigálhatók, viszont elég nagy megjelenítővel rendelkeznek a kényelmesebb tartalomfogyasztáshoz.

Igencsak vékony lett a Sony Xperia T3
[+]

A Sony-nak is van ilyen „félphabletje”, idei első csúcsmodelljük, az Xperia Z2 például 5,2 hüvelykes megjelenítővel bír, azonban a középkategóriában ilyen méretben még nem került piacra Xperia telefon – egészen idáig. Az 5,3 hüvelykes Xperia T3, bár valamivel szélesebb és magasabb, mint csúcskategóriás testvére, 7 milliméteres vastagságával, alacsonyabb tömegével, rozsdamentes acél keretével és a Z2-nél kedvezőbb árával csalogathat felhasználókat a Sony táborába, bár a vízállóságról a vásárlóknak le kell mondaniuk, akárcsak a Full HD kijelzőről, a Snapdragon 801-es chipsetről és a 20,7 megapixeles kameráról.

A Sony Xperia T3 és fehér papírdoboza
[+]

Az Xperia T3 négyzetes kivitelű, fehér dobozban érkezett szerkesztőségünkbe. A papírszerkezetet alulról kellett felnyitni, hogy a készülékhez és a többi tartozékhoz hozzájussunk. A méretes telefon alatt, szürke papírdobozban egy többnyelvű leírásra bukkantunk, annak bal oldalán egy hagyományos kialakítású fülesre, jobboldalán pedig egy töltőfejre és egy USB-kábelre. Mivel a készülék zárt házzal bír, az akkumulátor már a készülékben ült, úgyhogy a Sony-tól megszokott kör alakú bekapcsoló gomb lenyomásával már meg is kezdődhetett az érdemi munka.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • Sony

Azóta történt

Előzmények

 • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

  A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

 • Sony Xperia Z2 - esszencia

  A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

 • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

  Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

 • Sony Xperia E1 - közepes egyveleg

  A japán gyártó újdonsága belépőszínten próbál szerencsét, a Sony szerint ez lesz most már az alapmodell, és ez jó hír, mert az E1-nek is vannak erősségei.

Hirdetés