Kekszes Androidot kapott a Galaxy S7 páros

Hirdetés

Sajtóértesülések és olvasóink visszajelzései szerint is elindult az Android 8.0 Oreo rendszerfrissítés közzététele a Samsung Galaxy S7-re és az S7 edge-re, amelyek máig a gyártó legsikeresebb mobilpárosának számítanak.

Az S7 edge az eddigi legkényelmesebben tenyérbe simuló ilyen eszköz
Fórumaink alapján sokan máig ragaszkodnak a Galaxy S7 edge-hez – a jutalmuk most 8.0-s Android főverzió [+]

A mintegy 1,2 gigabájtot nyomó update 9.0-s verziószámú Samsung Experience felületet hoz a felhasználóknak, számos gyártói és Google-féle újítással. Nem utolsósorban áprilisira frissül a havi androidos biztonsági javítócsomag.

Azóta történt

  • Hurrá! 5% felett az Oreo

    Miközben a Google büszkén mutogatta a készülőfélben lévő, idei Android főverziót, a tavalyi halk nyögésekkel lépte át az 5%-os küszöböt.

Előzmények

  • Kiszivárgott a Galaxy S7 edge Oreo frissítése

    Küszöbön a tavalyi Samsung csúcskészülékek Android 8.0-s frissítése, ezért a gyártónál már a korábbi és olcsóbb mobilok modernizálásán dolgoznak.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés