- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pár napja meg is jött, és jó is.
-
törölt tag
Pedig van Samsung esetén is:
Eszköz karbantartása -> Tárhely -> fent 3 pont -> Több hely felszabadítása.
Nálam már BTU 8.0.0 fut (ODIN segített
), de emlékszem, hogy 7.0 alatt is volt ilyen opció.
Nekem is sok saját file van, de SEMMI sincs a telefonon, csak a rendszer. Minden más felhőben van vagy a microSD kártyán.
-
roka.32
csendes tag
válasz
#77646080 #87 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor türelmesen várok. De volt már pár telefonom, és azért ilyen nagyon ritkán fordul elő, hogy egy bejelentett frissítés után még 2 hónap múlva sem érkezik meg a frisítés.
Ha ezt tudom már rég frisítettem volna odinnal, csak most nagyon tele van a telefonom, és nem volt kedvem fél napot szívni a biztonsági mentésekkel.
Amúgy lenne is kérdésem ezzel kapcsolatban. Sony-n z3-on amikor elfogyott a hely a telón, a rendszerbe beépített opciók voltak, amivel, 1 gombnyomásra minden képet,videókat, vagy dokumentumokat át lehetett másolni az SD-re, vagy pl végignézte a képeket, és amiből több ugyanolyat csináltam, törölte a fölöslegeseket. Semmi ilyesmit nem találtam samsungon. Van esetleg valami jó megoldás erre?
-
roka.32
csendes tag
Mi a tököm van már gyerekek? Ez már kezd idegesítő lenni, számukra meg ciki.
-
Zoolee19
senior tag
Na újra indult a frissités idő kérdése és mi is megkapjuk
-
törölt tag
Ez igaz, ha EU-s a készülék. S7 topikban volt pár egzotikus helyről származó készülék is.
Amúgy mivel az idejárók közül a legtöbben az általad említett éves perióduson belül cserélnek készüléket nekik jó az általad említett kevés garos vásárlás. Ezzel nem fogok vitába szállni, mert ebből a szemszögből igazad van.
Viszont akik hosszabb távra terveznek azoknál tényező a vásárlásnál a két év gar, ami mellé vásárolhatsz plusz évet, illetve a visszább említett akár azonnali szervíz lehetősége.Illetve ha szolgáltatótól veszed részletre akkor a törlesztőn nem nagyon érződik a különbség.
-
törölt tag
Az egy dolog, hogy keveri az OTA-OTG párost, de te meg azt gondolod, hogy ami neked jó, az mindenkinek jó. (Ez ilyen Micimackó szindróma)
Én pl olyan helyen lakom ahol van SES. Szivesen megfizetem a magyar gar plusz felárát azért, hogy időpontegyeztetés után 2-3 óra alatt javítsák meg a készülékeim garantáltan megmaradó folyadékállósággal. No meg S7-nél a beégett kijelző cseréjekor kapott új keretet a vas, meg új akkut is. És ez bizony már túl az egy éven volt. Az S5 Minim a 22. hónapban lett alaplapcserés, persze az is ment garanciába.
Mivel két telefont használok úgy szoktam csinálni, hogy a hűségidő végén a régebbit cserélem. Így átlagosan kb 44 hónapot töltök egy készülékkel. (Bár 2 év a hűség, de kb 22 hónap után lehet új ciklust kezdeni, amihez hozhatsz ki új készüléket. )Viszont kolléga berendelt az általad említett módon magyar webshopból egy német P9-et. Gyári hibás volt, ment a webshopos cigánykodás, kb ilyen "te hibád, mert rosszul fogod szinten" és több mint egy hónap volt a javítás. Vajon ha esemény van az 1 év garidő alatt, akkor ezt mindig el kell majd játszani?
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
NandorHUN #71 üzenetére
Talán nem mindenki áfacsalt zugGSM-es sz@rt vesz, amit vagy letiltanak vagy nem, szigorúan 1 év "bolti" garival. Talán sokunknak még bőven garis, még az is lehet, hogy vettünk rá +1 év gart samsungtól, ezért nem fogjuk még rootolni egy ideig. Talán ezért ragaszkodunk OTG frissítéshez.
-
törölt tag
válasz
Maelephant #75 üzenetére
Olvasgass S7 topic-ot.
Ilyesmik jönnek elő benne: https://www.sammobile.com/2018/05/16/samsung-temporarily-halts-rollout-galaxy-s7-oreo-update -
Maelephant
senior tag
Elfogadom, hogy technikailag-műszaki alapokat tekintve igazatok van, de úgy nézzetek rám, mint az "egyensugarú" telefonfelhasználóra, aki nem szeretne ROM-okat telepíteni, bűvészkedni (elég ez a PC-n) és azt látja, "Oreot kapott", az angol nyelvű hírek szerint "receiving" és a hír maga április legvégi. Most már május 15-e van, két hét telt el és sehol semmi, csak a sz*r füstöl, irodalmian.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Maelephant #69 üzenetére
Azért olyan rengeteg mindent nem fog hozni ez a frissítés. Senki nem tette még le tőle a haját, szóval no pánik.
-
törölt tag
válasz
Maelephant #72 üzenetére
2018. aprilis vegen valt elerhetove az elso OTA verzio. Most majus eleje van, boven normalis idon belul, hogy meg folyamatban legyen az update kiadasa - ami bizony nem egyszerre lesz elerheto mindenkinek. Semmi problemat nem latok a tempoval, cirka 2 hetrol van szo, amiota elerheto. Ez pedig kozeleben sincs egy varandossag idotartamanak...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Maelephant #69 üzenetére
Talán nem kéne annyira ragaszkodni az OTG frissítéshez?
-
törölt tag
válasz
Maelephant #69 üzenetére
Teljesen normalis, hogy egy tagabb idointervallumon belul tortenik az update erkezese.
Fizikai keptelenseg volna egy csapasra elerhetove tenni a kulonbozo modellekre es fw verziokra.
-
Maelephant
senior tag
Független S7 Edge, itt még mindig semmi. Kekszes Android helyett nagy lópikulát kapunk. Kicsit uncsi ez már.
-
Sick Boy
őstag
Ezt a fertelmesen gyengén működő WiFi-t szerintetek megoldja ez a frissítés? Az én S7 Edge-m WiFi-je egy hulladék... semmihez nem akar csatlakozni, vagy csak 10-edszerre és 1 kb a sebesség. Szinte az elejétől kezdve szar. Le soha nem ejtettem a telót. Azt írták külföldi fórumokon, hogy "általános probléma" és, hogy szoftveres és sok készüléket érint, de az elmúlt másfél évben sem sikerült semmilyen update-el orvosolni ezt az elég idegesítő hibát. Az új UPC Routerrel itthon valamiért kiválóan működik, de csak itthon. Külföldi utak során mekkorákat szívtam vele te úúúristen... megalázónak tartom, hogy egy csúcsmodell az életciklusa végéig ilyen hibával menjen Samsungéknál. Ha most sem oldják meg, kidobom a p...ába és veszek egy Xiaomi MIX 2S-t komolyan mondom...
Szóval erről van valami infó? -
crane75
senior tag
Ha még s7 - em lenne, semmi esetre se tenném fel... Stabil volt amúgy is és ráadásul ezzel az update - tel reszeltek a hívásrögzítésnek
-
CsabaZz
tag
Hmmm, csomó helyen pedig azt írják, hogy az OXA ROM az multi CSC-s.
https://forum.xda-developers.com/s7-edge/help/flashing-official-oreo-8-0-k-firmware-t3784874/page2
-
-Skylake-
addikt
Szerintem semmi baj nincs az oreoval, 24 oraja van fenn tehat akkut meg nemtudok mondani, de a rendszer maga semmivel sem lassabb, mikozben vannak benne valoban ertelmes ujitasok. Pl : folytonos screenshot szerintem egy valoban hasznos adalek. Hasznalhatobb lett az idojaras widget is, a dual messenger is egy nagyon nagy plusz pl ocsemnek (neki is s7 az egyik telefonja). Szoval nem rossz frissites ez, erezhetoen van benne plusz a "na uj rendszerem van" faktoron kivul is (amilyen nekem a 6->7valtas volt).
-
HThomas
őstag
A security update-ek ezek után ugye csak erre fognak jönni, a régebbi rendszerhez nem?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
enginev3.0 #21 üzenetére
S7 topikban sem osztatlan a lelkesedés.
-
Kiváncsi leszek mennyit fog lassulni a készülék majd tőle.
-
NandorHUN
addikt
Jobb később mint soha.... Én már csak a SuperMan rom portolásra várok.
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Seangaijin #37 üzenetére
Szerintem pár nap és itthon is lehet tölteni
-
Seangaijin
senior tag
válasz
Rinocerosz #36 üzenetére
Áhhh, akkor így már érthető. Remélem jöv. héten már ide is elér majd.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Seangaijin #35 üzenetére
Mert csak UK-ban jelent meg és így csak akkor fogod megkapni ha meg érkezik MO ra is vagy le szeded a samobile-ról. Nem olyan nehéz meg csinálni. Ha esetleg kellene segítség írj privátba és le írom hogyan kell.
-
Seangaijin
senior tag
válasz
Rinocerosz #34 üzenetére
Független itthoni Media Marktban vássárolt S7 Edge, sehol semmi.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
bitblueduck #33 üzenetére
Presze vissza lehet rakni csak akkor még samobilról most szed le a 7.0át és akkor ha nem tetszik a 8 as akkor azt Odinnal ugyanúgy vissza rakhatod.
-
bitblueduck
senior tag
ha egyszer felrakom a 8-at valahogy vissza lehet állni? valami olyan módszerrel ami kvázi hivatalos. vagy olyan, mint az IOS, hogy csak előre? mert az előző frissítés óta is az értesítési sáv néha alul furcsa villódzást produkál. kicsit félek egy nagy változástól, hogy mit "rontanak el".
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Elit3Zotya #29 üzenetére
Kamera eddig is jó volt, legalábbis nekem nincs gondom vele jó képet csinál nappal/éjszaka is.
Bár lehet aki ezzel foglalkozik annak nem megfelelő de izlések és pofonok -
Fel nem rakom. A mostanival tökéletes...
(Nejemé) -
Zoolee19
senior tag
válasz
Rinocerosz #27 üzenetére
Én meg várom a rendes frissitést, mert nincs kedvem adatokat törölni.
Meg van pár olyan dolog, amiért mehetnék utána hogy újra meg legyen... -
-
rudi666
csendes tag
Független S7-re jött már valakinek?
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #21 üzenetére
Ez annyira nem hangzik jól, pedig vártam nagyon.
-
kbyte1024
veterán
válasz
fornettisuti #18 üzenetére
Csodás
hat várunk max.
-
enginev3.0
félisten
S8on nem vagyok elragadtatva tőle
-
*Mukeey*
addikt
S8-on szívunk vele rendesen,egy bughalmaz,sok köszönet nem lesz benne az S7 tulajoknak sem.Random fc-k,atom merülés úgy,hogy semmit nem is használsz,stb....
-
Zoolee19
senior tag
Na várom jöhet végre megkapja a 8.0át
-
Sza_Sa
senior tag
Hallelujja, reméljük nem rondítottak bele. Ha már felfelé simítással bejönnek az alkalmazások, nekem már nem fog hiányozni sokminden.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
matehajagos #14 üzenetére
Még kérhetnék abban segítséget, hogy Odinba be rakom a AP,BL,CP és aztán a HOME CS kell vagy a sima CS?
Nem nagyon tudom mi a különbség a 2 között eddig mindig a Home CS t illesztettem be. -
kbyte1024
veterán
Telekomosra sincs még ota-n.
-
matehajagos
tag
válasz
Rinocerosz #13 üzenetére
Igen, én is így csináltam.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Rinocerosz #11 üzenetére
BTU
-
haxiboy
veterán
Hát a háttér nélküli ikonos dolgot a google rendesen elrontotta. (Note 8-on legalábbis)
-
OCTAMD
őstag
válasz
Rinocerosz #6 üzenetére
Attól mert nincs,még felrakható
-
Szakiii
addikt
válasz
Rinocerosz #6 üzenetére
Igen igen, simához néztem én is.
OCTAMD: igen tudom csak fura.
-
OCTAMD
őstag
Ide mindig 2napot késve érnek a hírek?
-
csardas2
csendes tag
Nem kétlem a hírt, de ide még nem érkezett. Galxi S7 van, dual simes független. Lehet a függetlenek később?8
-
Szakiii
addikt
Már nézem is xda-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest