Június 22-én lesz a virtuális WWDC

A járványhelyzet miatt az Apple is online fejlesztői konferenciát tart.

Hirdetés

A nyár eleji Worldwide Developers Conference az Apple egyik legfontosabb eseménye, hiszen ökoszisztémája saját szolgáltatásain túl épp a nagyszámú fejlesztői érdeklődés miatt a legteljesebb. A koronavírus azonban ennek az eseménynek is betett, és mivel Kalifornia csak most kezdi meg a kijárási szigorításokat óvatosan feloldani, nagyközönség pedig jó ideig nem gyűlhet egybe, június 22-én online tartják meg a nem kevesebb, mint 31. konferencia nyitóeseményét, amire 23 millió érdeklődőt várnak.


(forrás: Apple)

Szóba fog kerülni az iOS, az iPadOS, a macOS, a tvOS és a watchOS jövője, az Apple saját szoftvermérnökei és jelenlegi fejlesztői közössége mellett pedig szerepet kapnak majd a diákkorú developerek és megoldásaik. Az Apple App Sore egyébként 175 országban van jelen és félmilliárd felhasználó látogatja hetente, így érthető a legfiatalabbak érdeklődése az almás platform iránt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs

    A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

Hirdetés