Ezek a Nubia Red Magic 7 és 7 Pro európai árai

Megvolt a 7 Pro európai premierje is, így az árak is ismertek. Nagyjából.

Februárban tartotta a Nubia a Red Magic 7-es széria kínai premierjét, a telefonokat aztán megmutatták az MWC-n is a ZTE standján, majd a Pro változat végül áprilisban hagyta el Kínát, hogy az öreg kontinensen is megvásárolható legyen. Ma jelentette be a ZTE, hogy mely országokban és mennyiért fogja értékesíteni a telefont. De van egy kis trükközés, a most bejelentett ár ugyanis csak az Early Bird vásárlókra vonatkozik.

Red Magic 7 Pro Deuterium Edition TransparentRed Magic 7 Pro Deuterium Edition Transparent Red Magic 7 Pro Deuterium Edition Transparent [+]

A bevezető árazás a Red Magic 7 Pro 16/256 GB-os modellje esetében 799 euróban állt meg, a 16/512 GB-os verzióért pedig 899 eurót kér el a gyártó. A korábban bemutatott kínai modellel szemben annyi hardveres különbség van az Európába érkező darabok kapcsán, hogy 135 wattos gyorstöltő helyett csak 65 wattos fali adaptert adnak a dobozban a telefon 5000 milliamperórás akkumulátorának feltöltésére.

A 16/256 GB-os kiszerelés feketében (Obsidian), a 16/512 GB-os változat pedig áttetsző hátlappal (Supernova) lesz elérhető.A 16/256 GB-os kiszerelés feketében (Obsidian), a 16/512 GB-os változat pedig áttetsző hátlappal (Supernova) lesz elérhető. A 16/256 GB-os kiszerelés feketében (Obsidian), a 16/512 GB-os változat pedig áttetsző hátlappal (Supernova) lesz elérhető. (forrás: Red Magic) [+]

Összehasonlításként a sima Red Magic 7 árai: a 12/128 GB-os modell 629 euró, a 16/256 GB-os verzió 729 euró, a 18/256 GB-os változat pedig 799 euró. A sima Red Magic 7 már most is megvásárolható a Nubia EU-s weboldalán keresztül, a Red Magic 7 Pro viszont egyelőre még nem is előrendelhető, csak egy feliratkozós nyereményjáték megy. A telefont április 22-től április 26-ig lehet majd bevezető áron megrendelni, április 27-én pedig indul az értékesítés, vélhetően már magasabb árral.

Ezek a nem Pro változat európai árai.
Ezek a nem Pro változat európai árai. (forrás: Red Magic) [+]

A végén pedig lista az európai országokról, ahonnan megrendelhető a telefon: Magyarország, Ausztria, Belgium, Bulgária, Litvánia, Horvátország, Luxemburg, Ciprus, Csehország, Hollandia, Dánia, Lengyelország, Észtország, Portugália, Finnország, Románia, Franciaország, Szlovákia, Németország, Szlovénia, Görögország, Spanyolország, Svédország, Írország, Olaszország, Lettország, Málta, végül pedig az Egyesült Királyság.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés