2018. március 22., csütörtök

Gyorskeresés

S​z​po​n​z​or​un​k​

Jövőre megújulhat a DeX

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SamMobile

A Galaxy S9-cel debütálhat a DeX Pad, a mobilból asztali rendszert varázsoló DeX állomás lapos, asztalon fekvő továbbfejlesztése.

Az eddigi próbálkozások közül talán a Samsung DeX-szel kerülhetett a felhasználó a legközelebb az asztali elrendezéshez, ha a mobilszoftverek desktop kiterjesztéséről van szó. A Galaxy S8-cal és Note8-cal is elérhető szoftverfunkció, amit az USB-C porton csatlakozó DeX állomás és a rákötött tápellátás, monitor és a perifériák egészítenek ki munkavégzésre is alkalmas rendszerré, egész ügyesen megoldotta az asztali megjelenítést, teljes értékű irodai alkalmazáscsomagot is felkínálva.

A DeX a Galaxy S8+-szal
Az idei DeX állomás a Galaxy S8+-szal [+]

A jövő év elejére várt Galaxy S9 párossal egy időben debütálhat az állomás folytatása, a DeX Pad, és már a neve is lapos kivitelre utal a fenti, álló használat helyett. A SamMobile szerint nem lehetetlen, hogy ez összefüggésben van az Android Oreo egyik újításával, miszerint, ha a mobilkészülék monitorra van kötve, az okostelefon érintőképernyője egérként és virtuális billentyűzetként is bevethető. Ha valamilyen formában sikerül a telefont a DeX Paddal az asztalon megfelelően rögzíteni, akár ki is lehetne hagyni egér és klaviatúra csatlakoztatását.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​etés​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.