Jövő héten mutatkozik be a ZUK Edge

A Lenovo almárkájának első készüléke nem okozott csalódást, de papíron a Z2 és a Z2 Pro sem hangzik rosszul, nincs ez másképpen a már itt-ott előkerülő ZUK Edge esetében sem. A felső kategóriás eszköz már megkapta a kínai Hírközlési Hatóság jóváhagyását, valamint @kjuma közbenjárásának köszönhetően elvileg képen is láthattuk nem csak a készüléket, de a csomagolást is. Chang Cheng, a ZUK vezérigazgatója, aki korábban a Lenovo alelnöki székében ült, a Weibón közölte egy képpel nyomatékosítva, hogy a ZUK Edge jövő héten kerül bemutatásra. Azt, hogy pontosan mikor, nem említette.

A vezérigazgató azt mondja, hamarosan ezt lehet megvásárolni
A vezérigazgató azt mondja, hamarosan ezt lehet megvásárolni [+]

A ZUK Edge nem meglepő módon két oldalt ívelt kijelzővel támad 5,5 hüvelykes, Full HD kivitelben, ránézésre igen jó kijelző-ház aránnyal, viszont előlapi ujjlenyomat-olvasó szenzorral. A 7,68 milliméter vastag házban egyöntetűen 2,35 GHz-re skálázott Snapdragon 821-es lapkát említettek a források, míg memóriakiosztás tekintetében felmerült a 4/32 vagy 64 GB-os kombináció, ugyanúgy, ahogy a 6/64 vagy 128 GB-os megoldás is. Fotózni elsősorban a 13 megapixeles főkamerával, míg szelfizni a 8 megapixeles előlapi modullal tudunk. Ezen kívül már csak azt véljük tudni, hogy az eleve Android Nougattal érkező készülékbe 3000 mAh-s telepet szánnak.

Azóta történt

  • Újabb képeken a Zuk Edge

    Elvileg erre a hétre várhatjuk az új eszköz bemutatóját, de pontos dátum még nincs.

  • Bemutatkozott a Zuk Edge

    Qualcomm Snapdragon 821, rendkívül keskeny kávák, ujjlenyomat-olvasó és pulzusmérő szenzor, akár 6 GB RAM, illetve kedvező ár: ezek az új mobil fő hívószavai, ami Kínában január első napján startol.

  • Máris készül a Zuk Edge II?

    A dobozról kiszivárgott kép árulkodik egy második generációról, ám még az előzőt is alig mutatták be, szóval az alábbi fotók inkább egy alváltozatot takarhatnak.

Előzmények

Hirdetés