2018. május 27., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Máris készül a Zuk Edge II?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A dobozról kiszivárgott kép árulkodik egy második generációról, ám még az előzőt is alig mutatták be, szóval az alábbi fotók inkább egy alváltozatot takarhatnak.

Hirdetés

A kínai Lenovo Mobile által piacra dobott Zuk Edge bemutatója óta még két teljes hónap sem telt el, de bizonyos források máris pletykálnak és kémfotókat is közölnek egy dupla kamerás újdonságról. A hagyományos változaton kívül egy Luo Tianyi-féle limitált kiadás (ha már a Xiaomi is hasonló karakterrel próbálja meg népszerűsíteni phabletjét), a lényeg azonban mindkét verzió esetén az, hogy a hajlított kijelző miatt már valóban azt képviselik, amire az Edge szó hallatán a Samsung termékeit ismerve asszociálunk.

További képek a galériában, megnyitáshoz kattints ide! További képek a galériában, megnyitáshoz kattints ide!
További képek a galériában, megnyitáshoz kattints ide! [+]

Specifikációt persze nem olvashatunk, így arra kell támaszkodnunk, amit látunk, ez pedig a dupla hátlapi kamera és a hozzá tartozó segédrendszer, ami jó fotós eredményeket vetít elő. Nyilván a Zuk Edge II sem az alsó-középkategóriában kezd, az eredeti változat 100-110 ezer forintos kínai árára még egy lapáttal rátehet a hajlított kijelzős megoldás, amiről tudvalevő, hogy jóval drágább és körülményesebb gyártani, mint egy hagyományos panelt.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.