Jövő héten mutatkozik be a Royole FlexPai 2

Az új kijelzőtechnológiát már márciusban bemutatta a gyártó, a készülék pedig a már hivatalos előzetes szerint szeptember 22-én érkezik.

Tulajdonképpen a Royole volt az első gyártó, aki hajlítható kijelzővel szerelt modellt mutatott be két éve, mi több, kereskedelmi forgalomban is elérhetővé tette. A kissé kezdetleges dizájnon valószínűleg a második generációval javítani fognak, a hardver pedig ezúttal is az aktuális csúcskategóriát képviseli, ahogy azt ígérték. Ennek megfelelően a FlexPai 2 5G képes Snapdragon 865-tel és 8 GB rendszermeóriával futott ma egy kört a Geekbench 4-es szoftververziójában.

Sokkal érdekesebb viszont az új generációs, úgynevezett Kabóca Szárny kijelző, amit 7,8 hüvelyken, 4:3-as képaránnyal demóztak még márciusban. A készülék formájáról és koncepciójáról azonban egyelőre nem sokat tudunk. Pontosabban semmit. Mindössze annyit, hogy a harmadik generációs Cicada Wing Display hajlítási rádiusza 1 mm, a rétegek pedig elcsúsznak egymáson, így elvileg kiiktatható a törésvonal a hajtás mentén. A FlexPai 2 szeptember 22-én mutatkozik be Pekingben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés