Jövő héten lesz hivatalos a Redmi Note 5A

Hirdetés

Korábban is volt már szó az augusztus 21-ei időpontról, most azonban Lei Jun posztolt egy képet, ami a telefon nevét és az említett dátumot sűríti össze. Ez egyrészt azt jelenti, hogy rövidesen tényleg bemutatkozik az 5,5 hüvelykes 720p kijelzővel szerelt, Snapdragon 435-ös vagy 430-as phablet, ami megkezdi a Redmik 5-ös szériáját, másrészt azonban szinte biztossá teszi, hogy a többi variánsra még várni kell.

A Note 5A-val kezdődik az új széria
A Note 5A-val kezdődik az új széria [+]

A jelenlegi hírek 3000 mAh kapacitású akkumulátorról, 16 vagy 13 megapixeles hátlapi és 13 vagy 5 megapixeles előlapi kameráról beszélnek, kiviteltől függően. Az árazás várhatóan 1000 jüanról, azaz alig 39 000 forintról indul majd Kínában, így értelemszerűen komoly mennyiséget szállíthatnak belőle ősztől.

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat

    Bruttó végfelhasználói árat figyelembe véve is rendkívül olcsó a kínai gyártó új modellje, ráadásul semmilyen komoly kompromisszumot nem kell kötnünk a mindennapi használat közben.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

  • Xiaomi Redmi 2 Pro - többet, kevesebbért

    A Redmi 2 Pro variánsa több RAM-mal, méretesebb tárolóval és frissebb MIUI rendszerrel hívja fel magára a figyelmet úgy, hogy olcsóbb a tavaszi kiszerelésnél.

Hirdetés