Hirdetés

Jobb kamerát ígér a Nokia

A Nokia 9.1 Pure View kijavítja az első csúcsmodell hiányosságait, fejlett éjszakai mód és 5G kompatibilitás mellett.

Hirdetés

A Nokia Power User informátorai szerint a Nokia 9 PureView következő generációja az idei utolsó negyedévben mutatkozhat be továbbfejlesztett és javított kameraképességekkel, 5G hálózati támogatással és természetesen csúcshardverrel. Az alapvető hangsúly a videós képességeken és a kedvezőtlen fényviszonyok között való teljesítményen lesz. Ennek megvalósításában továbbra is a Light működik együtt a gyártóval.

Az öt kamera valószínűleg az új generáció esetében is marad.
Az öt kamera valószínűleg az új generáció esetében is marad. [+]

A Light 2017-ben mutatta be összesen 16 kamerát számláló ultra kompakt, L16 nevű készülékét, ami 13 megapixeles szenzorokkal dolgozik 8-tól 150 milliméteres fókusztávval. A végleges, 52 megapixeles kép összesen legalább tíz fotóból áll össze és ötszörös optikai zoomra képes. Az autofókusz viszont állítólag gyenge, nincs képstabilizálás és alacsony színvonalú a portré mód.

A Nokia X71-hez (itthon Nokia 8.1 Plus) fog hasonlítani a Nokia 9.1 PureView.
A Nokia X71-hez (itthon Nokia 8.1 Plus) fog hasonlítani a Nokia 9.1 PureView. [+]

Visszatérve a Nokia 9.1 PureView-ra, a dizájn tekintetében a Kína-exkluzív Nokia X71 kameralyukas kialakítását fogja követni. Ez itthon egyébként Nokia 8.1 Plus néven fog bemutatkozni. A 9.1 PureView-t nyilvánvalóan Snapdragon 855-tel várjuk, Android Q alapokon.

Előzmények

Hirdetés