Ismét pletykálják, hogy mindig éber kijelzőt kap az iPhone

Most a Bloomberg jósolja, hogy az iOS 16-tal az iPhone 14 Pro majd képes lesz az Always On megjelenítésre. Tavaly is volt egy ilyen kör. Meg előtte is.

Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa heti hírlevelében az Apple hamarosan kezdődő WWDC-je a téma, azon belül is kiemelten az iOS 16. Gurman szerint az idei rendszer “nagy” újítást hoz a lezárt képernyőre, például widgeteket, valamint megalapozza az utat az iPhone 14 Pro és Pro Max előtt a mindig éber kijelzőhöz. Bár tavaly is volt már erről pletyka az iPhone 13-ak kapcsán, végül egyik készülékbe sem került be a funkció. Idén új LTPO paneleket vehet az Apple a Pro iPhone-okba a Samsungtól és az LG-től, amik a 10 és 120 Hz helyett már 1 és 120 Hz között képesek változtatni a frissítési sebességüket, ezzel pedig eltűnik a hardveres limit, ami az iPhone 13-ban még megvolt, ezzel megállítva a funkció beépítését, állítja a Bloomberg.

A négy idei iPhone lehetséges védőüvege
A négy idei iPhone lehetséges védőüvege (forrás: Weibo / PhoneArena) [+]

Az iPadOS 16 frissített ablakkezelést és multitaskingot hoz a hírlevél szerint, míg a watchOS 9-ben változhat a rendszerben történő navigáció mikéntje, illetve új számlapok és frissített energiatakarékos mód is érkezik. Rendszereken átívelő frissítésként az iMessage ezentúl nagyobb hangsúlyt helyezhet a hangüzenetekre, hogy az óráról is könnyebben használható legyen. A WWDC június 6-án kezdődik, magyar idő szerint este 7-től tartja az Apple a megnyitó prezentációt, addig érdemes fenntartásokkal kezelni a pletykákat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés