Három teljesen új Nokia készülék a semmiből

Nos, miközben elmélyülten figyeljük a világsajtót a Nokia N szériájára várva, azonban semmi újdonságot nem találtunk. De belefutottunk az E szériába. A család egyelőre három modellből áll, név szerint az E60, az E61, és az E70. Közös bennük, hogy mindhárom a harmadik generációs hálózatok bajnoka, és mindhárom Symbian operációs rendszert futtató okostelefon.


Charlie angyalai.

Az első modell az E60, amelyről első ránézésre mindenkinek a 6230i fog eszébe jutni, azonban közelebbről megnézve, meglepődve tapasztalhatjuk, hogy a kamera hiányzik a mobilból, így a videó telefonálást sem fogjuk tudni használni. Kapunk azonban helyette PTT, és WLAN támogatást.

 

A második készüléket megtekintve az első felhördülés után azonnal a RIM logót keressük az öszvéren, azonban nem leljük. A modell kialakítása egyértelműen a hazánkban futó Blackberrykre emlékeztet, és ez nem válik hátrányára. Ismert jellemzői a WLAN támogatás, és a miniSD bővítőhely, valamint a 75 Megabyte-os belső memória.

 

A harmadik modell az E70 mindenkinek ismerős lesz. A Nokia elővette a 6810-et, belepakolt egy 2 Megapixeles kamerát, egy miniSD bővítő helyet, WLAN támogatást, és 75 Mbyte belső memóriát, és ezzel kész is a sikeres üzenetfon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Hirdetés