Ismét egy Redmi Note 11 modell várható

Már nem is próbáljuk meg számontartani a világban fellelhető Redmi Note 11 modelleket, ezekhez csatlakozik még egy. (A képen nem véletlenül egy Poco látható.)

Egy ideje nem is próbáljuk meg követni, hogy hány modell fut a Redmi Note 11 szériában, pláne, hogy melyik, melyik piacon és milyen módosításokkal, és tulajdonképpen itt sem lesz túl sok látnivaló. A Xiaomi nyilván úgy gondolta, hogy a Poco M4 5G jobban csengene Redmi Note 11R néven, úgyhogy lesz Redmi Note 11R.

A Poco felirat helyett képzeljünk oda egy Redmi márkamegjelölést.
A Poco felirat helyett képzeljünk oda egy Redmi márkamegjelölést. [+]

A nemzetközi piacra szánt, Dimensity 700-as szettel szerelt verziót címkézik át, így az indiai M4 5G-vel szemben a főkamera a Redmi Note 11R-ben is 13 megapixeles lesz, amit egy 2 megapixeles mélységszenzor kísér, a szelfikamera pedig 5 megapixeles felbontásban dolgozik a 6,58 hüvelykes, 90 Hz-es FHD+ kijelzőbe cseppenve. Az 5000 mAh-s telephez 18 wattos töltésteljesítmény jár, de a jack csatlakozóról és az IP52-es minősítésről most sem kell lemondani. Az "új" Redmi Note 11R Android 12-vel, MIUI 13-mal és maximum 8 GB rendszermemóriával fog bemutatkozni.

Előzmények

Hirdetés