Még mindig ömlenek a Redmi Note 11-ek

Totális káosz a Redmi Note 11 termékpalettája, ahová tizennegyedik modellként fog érkezni a Redmi Note 11T Pro. Meg még egy Note 11T tizenötödikként.

Még a Redmi Note 10 szériával sem végzett a Xiaomi, pont tegnap mutatták be a Redmi Note 10T 5G újabb variánsát a japán piacon, ami ugyan ugyanazt a nevet viseli, mint a tavaly nyáron piacra dobott Redmi Note 10T 5G, csak tök más specifikációval rendelkezik. A Note 10 szériában ez a tizedik modell. Gratulálunk, lassan megvan a kezdőcsapat. Ennél már csak a Redmi Note 11 sorozat "jobb".


[+]

Jelenleg tizenkét készülék viseli a Redmi Note 11 nevet különböző iterációkban (Redmi Note 11 Pro (Kína), Redmi Note 11 Pro+ 5G, Redmi Note 11 (Kína), Redmi Note 11 4G, Redmi Note 11T, Redmi Note 11, Redmi Note 11S, Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11E Pro, Redmi Note 11 Pro+ 5G, Redmi, Note 11E, Redmi Note 11S 5G), mindezek mellé, ha minden igaz várjuk a Redmi Note 11S 5G-t és most már a Redmi Note 11T Pro-t is.

Lu Weibing a Weibón jelentette be, hogy hamarosan érkezik a Note 11T Pro, ami a Redmi Note 10 Pro fejlesztett variánsa lesz, különös tekintettel a teljesítményre, amit a Google fordító King Kong teljesítmény, teljes turbóval formában interpretált. Lényeg, a lényeg, hogy sokkal jobb teljesítményt ígérnek, mint az elődmodell, plusz esélyesen egy alapmodellt is, ugyanúgy Redmi Note 11T 5G néven, mint az Indiában kapható Redmi Note 11T 5G, csak ismét más specifikációval.

Ha a három beígért készülék is piacra lép, összesen 15 különböző Redmi Note 11 lesz a piacokon világszerte, több esetben ugyanazzal a megnevezéssel, de jelentősen eltérő képességekkel. De most komolyan, annyi szám és betű és potenciális kombináció van még a világon, miért nem lehet azokból is válogatni?

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés