Hirdetés

Meg is érkezett a Poco M4 5G

Szerény hardverrel, de ígéretes árral rajtol Indiában.

Ahogy a Redmi sorozat szemtelen feltörekvőből húzónév lett, úgy emelkedtek az árak, úgyhogy a Xiaomi a sokadik almárkaként elindította a Poco brandet, melynek tagjai továbbra is remek ár/érték mutatóval rendelkeznek. A Poco M4 Pro 5G novemberben startolt 6,6"-es és 90 Hz-es IPS panellel, MediaTek Dimensity 810 5G chippel, 50 megapixeles főkamerával, 8 megapixeles ultraszélessel, 16 megapixeles szelfilyukkal és 5000 mAh-s teleppel.


[+]

Most pedig a sima M4 5G futott be a MediaTek legszerényebb, Dimensity 700-as 5G chipjével, cserében az indiai nyitóár is kellemes: a 4/64 GB-os kiszerelésért 13 ezer rúpiáért lehet hozzájutni (61 ezer forint), a 6/128 GB-os ára pedig 15 ezer rúpia (70 ezer forint). Ebbe a keretbe belefért a 6,58"-es és 90 Hz-es FHD+ LCD panel, noha a szelfi cseppformában kicsit terebélyesebb és 8 megapixelen munkálkodik. Hátul szintén maradt az 50 megapixeles főkamera, csak ultraszéles helyett feleslegesnek tűnő, 2 megapixeles mélységszenzor kísérte el.


[+]

Amúgy a hátlap a fekete sávval és a márkafelirattal nem néz ki rosszul, és választható amolyan Poco sárga kivitel is. Végül az 5000 mAh-s telep is megvan, csak 18 wattra csökkent a töltésteljesítmény. Nem kell viszont lemondani a Type-C portról, a jack kimenetről vagy az IP52 védelemről, és ez az M4 mindjárt Android 12-vel és MIUI 13-mal startol. Úgyhogy, ha errefelé is ilyen kellemes lesz az árcédula, újabb ígéretes versenyzővel bővülhet a hazai paletta – az itthoni megjelenésről azonban még hallgat a brand.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés