Elhagyja Indiát a Poco M4 5G

Valamivel gyengébb kamerarendszerrel, de nemzetközi forgalomba kerül az áprilisban bemutatott készülék.

Minimális változtatásokat eszközöltek a Poco M4 5G globális változatán. A készüléket április utolsó napjaiban mutatta be a Xiaomi, az indiai piacra szánt exkluzívként, most pedig a cég megindítja a nemzetközi értékesítést is. A hardver jelentős része, így a MediaTek Dimensity 700 rendszerchip, a 90 Hz-es 6,6 hüvelykes IPS LCD kijelző és a memória / tárhely konfigurációk (4/64 GB vagy 6/128 GB) nem változtak, a hátlapi és az előlapi kameraszenzor azonban gyengébbre lett cserélve a nemzetközi modellben.

Poco M4 5G elölről és hátulról kék színben.Poco M4 5G elölről és hátulról kék színben. Poco M4 5G elölről és hátulról kék színben. (forrás: GSMArena) [+]

A főkamera a globális modellben 13 megapixeles az indiai változatban található 50 megapixeles helyett, a másodlagos kameraként megtalálható 2 megapixeles mélységérzékelő azonos. Az előlapra a globális változat egy 5 megapixeles szelfikamerát kapott csepp alakú notchban, ezzel szemben az indiai változat 8 megapixeles előlapi kamerával dolgozik. Megegyezik viszont az 5000 milliamperórás akkumulátor és a 22,5 wattos maximális töltési sebesség, habár a telefon mellé csak 18 wattos fali adaptert mellékel a gyártó.

A kék mellett opció a fekete és a sárga szín is a belépőszintű készülékből.A kék mellett opció a fekete és a sárga szín is a belépőszintű készülékből. A kék mellett opció a fekete és a sárga szín is a belépőszintű készülékből. (forrás: GSMArena) [+]

Méretben és műanyag keretben is megegyezik a korábban bemutatott indiai és az új nemzetközi változat, színek terén fekete, sárga és kék opció. A nemzetközi modell MIUI 13-mal érkezik, mely Android 12 alapokon fut. Az elérhetőségről és az árazásról egyelőre nem közölt információt a cég.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés